Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

O Αύγουστος ξεκινά με μια εκρηκτική Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8, στον άξονα κοινωνική ζωή - δημιουργική έκφραση, και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Με τη συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο, οικονομικές υποθέσεις ενδεχομένως να ανατρέψουν σχέδια που μπορεί να αφορούν την υλοποίηση ενός έργου ή ό,τι έχει να κάνει με απολαύσεις και ψυχαγωγία. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 20/8 η επικοινωνία θα είναι πολύ ευχάριστη, οπότε θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Πολλές οι μετακινήσεις και τα σύντομα ταξίδια μέχρι τις 7/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Πλέον το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε οικογενειακές σας υποθέσεις και θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις για οικονομικά θέματα.

Από τις 15/8 ξεκινά ο Ουρανός την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο και μέχρι τις 14/1/21 δεν θα λείψουν οι ανατροπές σε οικονομικά σας θέματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σε σύνοδο με τον Ερμή φέρνει ευχάριστα ξεκινήματα στα ερωτικά σας, ενώ δίνει ευκαιρίες για επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Κάποια θετικά νέα θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Από τις 20/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, και στις 22/8 ο Ήλιος, θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση. Εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση, αν έχετε πάρει κάποια κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8 και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Καθώς ενεργοποιείται ο άξονας πνευματικότητα - οικογένεια, ενδεχομένως να κλείνει ένας κύκλος σπουδών ή η αποπληρωμή ενός δανείου. Ωστόσο, η συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιό σας σε τετράγωνο μπορεί να φέρει αλλαγές στις πεποιθήσεις σας και να αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση, ακόμα και στο εξωτερικό. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, αυξάνοντας τη δημιουργική σας διάθεση, και θα ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του χώρου σας. Ιδανική εποχή για να κάνετε ανακαίνιση είτε στο σπίτι είτε σε ένα ακίνητο που σκοπεύετε να εκμεταλλευτείτε. Από τις 7/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας προσελκύσουν τα ταξίδια, οι νέες περιπέτειες και η κοινωνική ζωή, ενώ θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με οικείους. Εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν. Επιπλέον, θα είστε δημοφιλείς και θα προσελκύετε το ενδιαφέρον με την ευφράδειά σας.

Στις 15/8 ξεκινά στο ζώδιό σας την ανάδρομη πορεία του ο Ουρανός και μέχρι τις 14/1/21 θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά, την προσωπική σας ζωή ή ακόμα και την εμφάνισή σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα του σπιτιού. Η σύνοδος με τον Ερμή φέρνει κάποια θετικά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Από τις 20/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα δώσετε έμφαση στις απολαύσεις και στην ψυχαγωγία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο ξεκινά ο Αύγουστος και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Καθώς ενεργοποιείται ο άξονας πνευματικότητα - επικοινωνία, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις σχέσεις με οικείους, μια και μπορεί να προκύψουν διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα που θα σας φέρουν σε κόντρα. Προσέξτε το παρασκήνιο και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη όσον αφορά τα επαγγελματικά. Κάποιες αποκαλύψεις θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Στις 5/8 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Λέοντα και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα συμβάλουν στο κλείσιμο μιας καλής εμπορικής συμφωνίας. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές, οπότε θα συνδυάσετε τη δουλειά με την ψυχαγωγία και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 7/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο, δίνοντας έμφαση σε οικονομικά θέματα, που σημαίνει πως θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας μέσω της ενίσχυσης του εισοδήματός σας. Προσέξτε την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε απολαύσεις και σε αγορές για τον εαυτό σας.

Στις 15/8 ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, που θα διαρκέσει μέχρι τις 14/1/21. Ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας θα θολώσουν την κρίση σας και θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή για ένα σύντομο ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς, που θα έχει αίσια αποτελέσματα. Με την είσοδο του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τις οικογενειακές υποθέσεις. Πιθανόν να αποκαλυφθούν αλήθειες που έχουν επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Ο Αύγουστος θα είναι πολύ πιο ευχάριστος, καθώς προβλέπονται εξελίξεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαρείτε τη ζωή και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3/5 πραγματοποιείται στον άξονα κοινοί πόροι - οικονομικά και μπορεί να σημάνει την αποπληρωμή μιας οφειλής που σας προκαλούσε ιδιαίτερο άγχος επί μήνες. Στις 5/8, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, ξεκινά μια περίοδος πολλών επαφών και διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται να έχετε κάποια θετικά νέα που θα αφορούν το εισόδημά σας. Η απόκτηση αγαθών θα αποτελέσει προτεραιότητα και μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Στις 7/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο αισθησιακούς, οπότε θα είναι πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας. Η φροντίδα και η βελτίωση της εμφάνισής σας θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας, έτσι θα επιδοθείτε στο φλερτ και στο ερωτικό παιχνίδι.

Η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 14/1/21 μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν και θα σάς δοθεί η ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/7 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τα οικονομικά σας και αν προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Από τις 20 και 22/8, που εισέρχονται ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα στην Παρθένο, θα ασχοληθείτε με θέματα εκπαίδευσης, ενώ θα ευνοηθούν το εμπόριο και η προώθηση υπηρεσιών.

ΛΕΩΝ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Ο Αύγουστος θα είναι πιο ήπιος από πλευράς υποχρεώσεων, οπότε θα καταφέρετε να αφιερώσετε κάποιες μέρες στις διακοπές σας. Στις 3/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μπορεί να υπάρξουν τριγμοί αν βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, ωστόσο μπορεί να σηματοδοτηθεί και η ολοκλήρωση μιας συνεργασίας για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Με τη συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο πρέπει να προσέξετε για πιθανή κόντρα με πρόσωπα εξουσίας. Στις 5/8, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη, οπότε θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7/8 μια μυστική σχέση, ερωτική ή επαγγελματική, θα σας απασχολήσει πολύ έντονα.

Με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στις 15/8 και μέχρι τις 14/1/21 ενδεχομένως να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, καθώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, αρκεί να μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Είναι μια εποχή πολλών αλλαγών και θα πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι για τις όποιες αποφάσεις σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 19/8 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Από τις 20/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8 και, καθώς ενεργοποιείται ο άξονας εργασία - υγεία, ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται, έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να ρίξετε τους ρυθμούς, προκειμένου να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ κουραστικοί και τώρα είναι η εποχή που απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Στις 5/8 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και δεν θα λείψουν παρασκηνιακές ενέργειες που θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι πεσμένη και θα ασχοληθείτε με προσωπικές σας υποθέσεις. Ευτυχώς, ακολουθεί η μετάβαση της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7/8, που δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, οπότε δεν θα σας λείψουν οι επαφές με φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα.

Αλλαγή σχεδίων φέρνει ο Ουρανός με την ανάδρομη πορεία του από τις 15/8 μέχρι τις 14/1/21 και κάποιοι από εσάς μπορεί να φύγετε στο εξωτερικό για σπουδές ή για επαγγελματικούς σκοπούς, ή μπορεί να αλλάξετε κατεύθυνση και να ακολουθήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σας καλεί να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και κυρίως με την ψυχική σας ευεξία. Ταξίδια και αποδράσεις στη φύση θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Από τις 20/8, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας, ξεκινά μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής, οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες ενώ θα προωθήσετε προς πάσα κατεύθυνση τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στις 3/8 ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητας και των απολαύσεων και φέρνει σε κόντρα τις υποχρεώσεις σας, που είναι ουκ ολίγες. Εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να θολώσουν την κρίση σας και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε νέους στόχους, εφόσον έχει κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και ξεκινά μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής ‒ οι συναντήσεις με φίλους θα είναι συχνές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7/8 θα ευνοηθούν οι επαφές με πρόσωπα κύρους και άτομα που μπορούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες των ηλικιωμένων και θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο μαζί τους.

Από τις 15/8, που ξεκινά ο Ουρανός στον Ταύρο την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 14/1/21, θα ασχοληθείτε επανειλημμένα με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τους κοινόχρηστους πόρους, κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις σας. Επίσης, αναμένονται συχνές αλλαγές στα ερωτικά σας και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ακατάλληλα άτομα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 αποτελεί μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο ή για να κάνετε μια καινούρια αρχή σε φιλικές σχέσεις που έχουν ψυχρανθεί. Από τις 20/8 ξεκινά μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Οι Σκορπιοί θα πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, καθώς η ζυγαριά αρχίζει να γέρνει, κάτι που θα νιώσετε πιο έντονα στις 3/8, οπότε πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον άξονα οικογένεια - καριέρα. Με τη συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο ενδεχομένως να σας απασχολήσουν θέματα υγείας ενός συγγενικού σας προσώπου, στο οποίο θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, δίνοντας έμφαση στην καριέρα ή σε ένα ταξίδι που έχετε στο πρόγραμμα και είστε πολύ χαρούμενοι όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας. Από τις 7/8, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς αυξάνεται η λίμπιντό σας, ενώ έρχονται και κάποια θετικά νέα που αφορούν τα οικονομικά σας.

Στον επαγγελματικό τομέα σάς δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Από τις 15/8, που ξεκινά ο Ουρανός την ανάδρομη πορεία του, και μέχρι τις 14/1/21, που θα διανύει τον τομέα της εργασίας, δεν αποκλείεται να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Σημαντικές θα είναι και οι αυξομειώσεις του βάρους σας, για τις οποίες θα πρέπει να προνοήσετε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 δίνει ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα σε σπουδές και εμπορικές υποθέσεις, οπότε είναι ιδανική στιγμή για την εφαρμογή των σχεδίων σας. Από τις 20/8 και 22/8 που εισέρχονται ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα στην Παρθένο η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και μπορεί να ασχοληθείτε με ένα συλλογικό έργο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8 που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών κι αυτό σημαίνει πως για εσάς ξεκινά η περίοδος των διακοπών, οπότε θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες. Περάσατε ένα μεγάλο διάστημα πιέσεων και ήρθε η στιγμή για απολαύσεις και ανάπαυλα. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και θα κάνετε πολλά σύντομα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, ενώ θα ευνοηθούν και οι εμπορικές συναλλαγές. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι πιο ευχάριστες από τις 7/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο, και αν είστε κατασταλαγμένοι για τη σχέση σας, είναι καλή εποχή να την επισημοποιήσετε.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 15/8 και μέχρι τις 14/1/21, που θα διαρκέσει, θα προκύψουν νέες ιδέες που θα θέλετε να υλοποιήσετε, όμως αποφύγετε τη βιασύνη, που είναι κακός σύμβουλος. Ενδεχομένως να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή κάποιες συνήθειες της καθημερινότητάς σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τους στόχους σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν δουλέψετε με μεθοδικότητα. Από τις 20 και 22/8 που εισέρχονται ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα στην Παρθένο η καριέρα και η φήμη σας θα απογειωθούν και θα έχουν μεγάλη απήχηση τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες σας. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται μια ώθηση και ένα ταξίδι θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Περιμένετε τον Αύγουστο πώς και πώς για να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3/8 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις αν δεν εξελιχθούν τα πράγματα σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Μπορεί να έρθετε σε κόντρα με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους και να χρειαστεί να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και ξεκινά ένα διάστημα πολλών επαφών και συνεννοήσεων για οικονομικές υποθέσεις, ενώ μπορεί να προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7/8 κάποια θετικά νέα θα αφορούν την εργασία, ενώ θα γίνει πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες, καθώς θα έχετε μια τάση για υπερκατανάλωση ζάχαρης και γλυκυσμάτων.

Με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο στις 15/8, η δημιουργική σας διάθεση θα είναι σε υψηλά επίπεδα, έτσι θα μπορέσετε να προωθήσετε με επιτυχία το έργο σας. Οι εναλλαγές συντρόφων θα είναι συχνές μέχρι να βρείτε το ιδανικό ταίρι και θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Η απόκτηση ενός παιδιού θα αλλάξει τη ζωή σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά τα ερωτικά σας ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Από τις 20/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, ξεκινά μια φάση κατά την οποία θα δώσετε έμφαση σε σπουδές και διαδικαστικά θέματα, οπότε θα είναι πιο φορτωμένο το πρόγραμμά σας. Φροντίστε έως τότε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις των διακοπών Facebook Twitter

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 3/8 και ενδεχομένως να έρθετε σε κόντρα με συνεργάτες και οικείους που θα έχουν παράλογες απαιτήσεις. Με τη συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο θέματα σπιτιού θα εντείνουν τη διάθεσή σας για προσωπικές στιγμές. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, καθώς οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες και θα μπορέσετε να πείσετε για τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Επίσης, θα αφιερώσετε χρόνο στη σχέση και στην προσωπική σας ζωή. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7/8 αρχίζουν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις να έχουν ροή, συνεπώς θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε σύντομα ταξίδια.

Από τις 15/8 και μέχρι τις 14/1/21, που θα είναι ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία, κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε τόπο κατοικίας, ενώ δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείτε σε μια εντελώς διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση. Η καριέρα και η φήμη σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα από τις 20/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, και μπορείτε να διαπρέψετε όσοι ασχοληθείτε σοβαρά με τους στόχους σας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν.

ΙΧΘΥΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει με μια εσωστρεφή διάθεση που μπορεί να οφείλεται στην ανησυχία σας σχετικά με θέματα υγείας, λόγω του κορωνοϊού, κάτι που θα ενταθεί με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές ‒ αρκεί να τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Στις 5/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για όσους αναζητούν μια θέση εργασίας που θα έχει σχέση με την υγεία ή την παροχή υπηρεσιών. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7/8 η ερωτική και δημιουργική σας διάθεση αυξάνονται κατακόρυφα και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στις απολαύσεις και στην ψυχαγωγία, ενώ οι γονείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες των παιδιών.

Η επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στις 15/8 μπορεί να φέρει αλλαγές στα σχέδιά ή ακόμη και στον τρόπο επικοινωνίας με οικείους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς. Μέχρι τις 14/1/21, που θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του, θα έχετε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάτι διαφορετικό. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 ευνοεί ένα καινούργιο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα και αποτελεί ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Από τις 20/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι συχνές και μπορεί να κλείσετε μια καλή συμφωνία. Μην παραμελείτε τη σχέση σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM