Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/7/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/7/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αυξημένες είναι οι ευθύνες σας αυτή την εποχή και στην προσπάθειά σας να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με την καριέρα, το άγχος και η κούραση θα δημιουργήσουν εντάσεις. Ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα αν πρέπει να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες αγαπημένων σας προσώπων που έρχονται κόντρα στις δικές σας ανάγκες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας. Την Κυριακή επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν τα επικοινωνιακά προβλήματα. Θέματα ακίνητης περιουσίας και ό,τι μπορεί να αφορά το σπίτι θα καταφέρετε να το τακτοποιήσετε και είναι μια καλή εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αν δίνατε περισσότερη προσοχή σε όσους σας φλερτάρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικονομικές υποθέσεις και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, γι' αυτό μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή να είναι πεσμένη η ψυχολογία σας λόγω του στρες. Την Κυριακή ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα έχετε περισσότερη πνευματική διαύγεια, οπότε θα είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Εμπορικές υποθέσεις ξεμπλοκάρουν, επομένως είναι ιδανική εποχή για συναλλαγές και συμφωνίες. Προωθήστε τις δεξιότητές σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Μέσω αποδράσεων θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, γι' αυτό κάτι καλό μπορεί να προκύψει στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που είστε σε σχέση αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με το πού να εστιάσετε για να κερδίσετε χρήματα αρχίζει να εξαλείφεται από την Κυριακή, με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, ενώ αρχίζουν να υποχωρούν και οι καθυστερήσεις στον τομέα των εσόδων. Ωστόσο, επειδή είναι και μια εποχή όπου υπάρχουν πολλά έξοδα, θα πρέπει να αποφύγετε την αλόγιστη σπατάλη. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, προσέξτε κυρίως την επιλογή συνεργατών, ώστε να αποφύγετε τις απώλειες. Στον ερωτικό τομέα είναι περίπλοκη η κατάσταση, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν σας απασχολούν οι εξελίξεις, ειδικά αν έχετε βγει πρόσφατα από μια αποτυχημένη σχέση. Ένα σύντομο ταξίδι φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας έρχονται κόντρα στις επιθυμίες οικείων προσώπων και νιώθετε πιεσμένοι στην προσπάθειά σας να πείσετε για την ορθότητα των αποφάσεών σας. Ωστόσο, μην κάνετε το λάθος να μην πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Σίγουρα δεν είναι η εποχή που οι σχέσεις είναι στα καλύτερά τους και ενδεχομένως να ψάχνετε τρόπους για να αποστασιοποιηθείτε, από την Κυριακή όμως, που ο Ερμής στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και να επιλύσετε τα προβλήματά σας με περισσότερη άνεση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαημέρου που είστε σε μόνιμη σχέση ίσως να απογοητευτείτε από τη στάση του ερωτικού σας συντρόφου και να αναζητήσετε την επιβεβαίωση μέσω μιας παράλληλης σχέσης. Περιπετειώδης είναι η ερωτική ζωή όσων αναζητούν απολαύσεις δίχως δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ

Έχετε αφοσιωθεί στους στόχους σας και δεν έχετε αφήσει περιθώρια για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε την ανάληψη ευθυνών. Άλλους σας απασχολούν θέματα σπουδών, άλλοι είστε απορροφημένοι με το κυνήγι ευκαιριών, μόνο οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου απολαμβάνετε το καλοκαίρι μέσω εξορμήσεων σε βουνά και θάλασσες. Από την Κυριακή που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία θα έχετε πιο ξεκάθαρη άποψη σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε και πολλά μπορεί να αλλάξουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν, στην ψυχαγωγία και στο φλερτ. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει στασιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή είστε εστιασμένοι στις επιθυμίες σας και δεν υπολογίζετε πολύ τις ανάγκες συνεργατών ή φίλων, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, από την Κυριακή, που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα μπορέσετε να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στις σχέσεις σας. Οι γονείς είστε απορροφημένοι από τις ανάγκες των παιδιών και έχετε παραμελήσει τις προσωπικές σας ανάγκες, κάτι που θα σας βγει σε ένταση. Αφιερώστε χρόνο σ' εσάς, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία και μην πέφτετε με τα μούτρα στις υποχρεώσεις. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές προοπτικές για να βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο ενός πρόσφατου χωρισμού, αρκεί να το πάρετε απόφαση πως η ζωή είναι μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια φάση κατά την οποία αμφιβάλλετε για τις επιλογές σας και δεν μπορείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, ωστόσο από την Κυριακή, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα ξεκαθαρίσει η σκέψη σας. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις καθιστούν δύσκολη την εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου, ωστόσο δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το βάλετε στο πρόγραμμα. Για εσάς που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η περίοδος των διακοπών, ενδεχομένως να είναι πιο δύσκολο να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντά σας λόγω της συσσωρευμένης κούρασης, μπορείτε όμως, μέσω σύντομων αποδράσεων, να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία. Ιδανική εποχή για εσάς που αναζητάτε έναν καινούργιο έρωτα. Βελτιώστε την εμφάνισή σας μέσω διατροφής και άσκησης, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και μην χάνετε ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαδικαστικά θέματα, σπουδές και ταξίδια θα ευνοηθούν με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία την Κυριακή και αρχίζουν να υποχωρούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο που είχατε παρεξηγηθεί με οικείους, μπορείτε να επιλύσετε τις διαφορές σας και να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Εμπορικές συναλλαγές και προώθηση υπηρεσιών θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να είστε προσγειωμένοι όσον αφορά τις απαιτήσεις σας. Απολαύσεις και στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή το ταίρι σας θα συμβάλουν στη φυσική και ψυχική σας ευεξία και η λίμπιντό σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Οι ελεύθεροι έχετε μια τάση να ακυρώνετε τους άλλους αν σας γυαλίσει το μάτι και προβλέπονται μπερδέματα στα ερωτικά σας. Μέσω κοινωνικών επαφών θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες αν κάνετε ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολυπράγμονες και τρέχετε αυτή την εποχή, ωστόσο, αν δεν ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή, είναι θέμα χρόνου η τριβή στη σχέση σας. Το συνεχές κυνήγι ευκαιριών και η απόκτηση χρημάτων έχουν ως αποτέλεσμα να είναι πολύ μονότονη η ζωή σας και πρέπει να κάνετε ορισμένες αλλαγές προκειμένου να αξίζει ο κόπος που καταβάλλετε. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία την Κυριακή θα έχετε την ευχέρεια να βάλετε μια τάξη σε λογαριασμούς και οφειλές, ωστόσο στον ερωτικό τομέα προβλέπονται σύννεφα. Μην αφήνετε τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, ειδάλλως θα αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να βελτιώσει τη σχέση σας και είναι ιδανική εποχή για εξορμήσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα είναι φορτισμένη και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή σας, ωστόσο από την Κυριακή, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα γίνουν πιο ξεκάθαρες οι επιθυμίες σας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία ή ακόμα και στη σχέση σας, αν νιώσετε πως στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Φροντίστε μόνο να έχετε τα απαραίτητα εφόδια για να στηρίξετε τις αποφάσεις σας. Στον οικογενειακό τομέα οι απαιτήσεις είναι πολλές και είναι επιτακτική η ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Όσο πιεσμένο και να είναι το πρόγραμμά σας, μπορείτε να βγαίνετε βόλτες, να επικοινωνείτε με φίλους ή να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι διανύετε μια φάση άρνησης και χάνετε ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια και η ασυνεννοησία στον τομέα της εργασίας και από την Κυριακή, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ιδανική εποχή για να βρείτε μια θέση εργασίας, αρκεί να κινηθείτε με ευελιξία. Μη μένετε κολλημένοι σε τομείς που δεν αποδίδουν και στρέψτε την προσοχή σας προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Η φυσική σας κατάσταση είναι κάτι που σας απασχολεί και δεν αφήνετε περιθώρια στον εαυτό σας για παρασπονδίες, μη στερείστε όμως την απόλαυση ενός εδέσματος. Αραιά και πού, μπορείτε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας, χωρίς επιπτώσεις στη σιλουέτα σας. Ερωτικά είστε το μήλον της Έριδος, καθώς σας διεκδικούν κάποια άτομα από την παρέα σας και προβλέπονται ίντριγκες. Αν έχετε αποφασίσει τι θέλετε, πάρτε πρωτοβουλίες.

ΙΧΘΥΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία αρχίζουν να υποχωρούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις που υπήρχαν στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Επενδύσεις και ρίσκα θα ευνοηθούν, αρκεί να μη σας πιάσει απληστία, ενώ παράλληλα θα έχετε και περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Το σημαντικό είναι πως και στην ερωτική σας ζωή γίνονται κάποια θετικά βήματα, καθώς ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι. Οι απολαύσεις και η περιπέτεια θα αποτελέσουν προτεραιότητα και ζείτε μεγάλες στιγμές όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και στη διαχείριση των πόρων σας. Αν αποφύγετε τις υπερβολές με τη σπατάλη χρημάτων, θα παρατείνετε τις μέρες χαλάρωσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM