Αν η εκδήλωση που διοργανώνεις αποκτά κάτι από την αισθητική του χώρου, τότε το Golf Prive είναι εκείνη η τοποθεσία που θα δώσει στις ιδιαίτερες στιγμές σου όλη την πολυτέλεια του σχεδιασμού που συνδυάζεται με την απλότητα της φύσης. Πλήρως ανακαινισμένες και εντυπωσιακές, οι αίθουσες Manor I, II και ΙΙΙ θα φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Golf Prive κάθε εκδήλωση, με θέα στη θάλασσα και με το καταπράσινο δάσος να αποτελεί ένα φόντο απαράμιλλης ομορφιάς.


Η έπαυλη αποικιακού ύφους, χωρητικότητας 800 ατόμων, δένει αρμονικά με το τοπίο και προσαρμόζεται στις ανάγκες σου, αφού μπορεί να χωριστεί σε τρεις επιμέρους χώρους, ώστε να φιλοξενεί παράλληλα μικρότερες εκδηλώσεις, ενώ ο εξωτερικός χώρος με το μπαλκόνι και τον ονειρεμένο κήπο μπορεί να υποδεχτεί επιπλέον 2.000 άτομα. Η λειτουργικότητα συνδυάζεται με την αισθητική και η ατμόσφαιρα με το μεγαλείο της φύσης σε έναν χώρο που επιβεβαιώνει χρόνια τώρα τη φήμη του ως μιας ξεχωριστής πρότασης φιλοξενίας εκδηλώσεων.

 

Golf Prive Glyfada: Πολυτέλεια άλλων εποχών μέσα από μια σύγχρονη οπτική


Από το μενού μέχρι τις λεπτομέρειες της διακόσμησης, στο Golf Ρrive θα βρεις μια έμπειρη ομάδα ανθρώπων που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου προτείνουν ό,τι καλύτερο για να μείνουν αξέχαστες οι στιγμές που θα ζήσεις εσύ και οι καλεσμένοι σου. Η ιστορία του χώρου και η ενέργεια του τοπίου έρχονται να προστεθούν στα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν μια πρόταση διαφορετική που σε μεταφέρει στην πολυτέλεια άλλων εποχών μέσα από μια σύγχρονη οπτική, για να σου προσφέρει την απόλυτη απόλαυση.

 

Γκολφ Γλυφάδας, Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 210 3420002, www.golfprive.gr, FΒ: Golf Prive Glyfada, Instagram: golfpriveglyfada

Οδηγός Γεύσης