Στο Agora Riviera για το γεύμα, το δείπνο ή την πιο σημαντική εκδήλωση της ζωής σας

Κυκλαδίτικο σκηνικό και ξεχωριστές γεύσεις στην αθηναϊκή Ριβιέρα.

LIFOTEAM 3.12.2019 | 17:46

Η νησιωτική ατμόσφαιρα βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ' ό,τι νομίζεις. Στην καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, το Agora Riviera θα σου δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κυκλαδίτικο νησί, απολαμβάνοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο και στο υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Οι γεύσεις, που βασίζονται στην ελληνική ψαροφαγική κουζίνα αλλά και σε επιλογές με κρέας, θα σε μαγέψουν με μια σειρά από προτάσεις. Φρέσκα ψάρια ημέρας, θράψαλα, όστρακα και θαλασσινές συνταγές, όπως μύδια πικάντικα, γιουβέτσι με καραβίδα και μπαρμπούνια σαβόρε, αλλά και επιλογές για κρεατοφάγους θα σε παρασύρουν σε μια εμπειρία όπου οι γεύσεις συνδυάζονται με την υψηλή αισθητική του χώρου και το φόντο του Σαρωνικού. Η ενημερωμένη λίστα με κρασιά και ηδύποτα αλλά και τα πεντανόστιμα επιδόρπια συμπληρώνουν αυτή την εμπειρία με επιλογές όπως η κρέμα μαστίχας, γαρνιρισμένη με κουκουνάρι και τριαντάφυλλο γλυκό του κουταλιού, και το ραβανί με παγωτό καϊμάκι και βύσσινο γλυκό του κουταλιού.


Το Agora Riviera, αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός, γίνεται σημείο αναφοράς και για τον χειμώνα μέσα ένα περιβάλλον όπου η ζεστασιά και η θαλπωρή συνδυάζονται με τη lounge μουσική και τον minimal σχεδιασμό, δημιουργώντας το πιο χαλαρό αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό για το γεύμα, το δείπνο ή το ποτό σου. Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος που φέρνει την αύρα του νησιού στην καθημερινότητά σου θα φιλοξενήσει με χαμόγελο κάθε οικογενειακή ή φιλική συνάντηση αλλά και τις πιο σημαντικές στιγμές ενός γάμου ή μιας βάφτισης.

 

Στο Agora Riviera για το γεύμα, το δείπνο ή την πιο σημαντική εκδήλωση της ζωής σας
To Agora Riviera θα φιλοξενήσει με χαμόγελο κάθε οικογενειακή ή φιλική συνάντηση αλλά και τις πιο σημαντικές στιγμές ενός γάμου ή μιας βάφτισης.


Ο άπλετος εσωτερικός χώρος, αλλά και ο εξωτερικός με την ανοιγόμενη τέντα συνολικής χωρητικότητας 220 ατόμων, εξασφαλίζουν τη διοργάνωση μιας αξέχαστης γαμήλιας δεξίωσης με θέα τη θάλασσα. Η ομάδας του Agora Riviera θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικές προτάσεις μενού από την πιο οικονομική μέχρι την πιο ιδιαίτερη, ώστε αυτή η σημαντική μέρα να μείνει αξέχαστη σ' εσένα και τους καλεσμένους σου. Το περιβάλλον, χαλαρό, δροσερό και μαγευτικό, θα δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό, φέρνοντας τις Κυκλάδες δίπλα σου. Στις παροχές του Agora Riviera περιλαμβάνονται η μουσική από DJ ή από live μπάντα, καθώς και η δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά από επαγγελματίες του χώρου.


Οι εξαιρετικές επιλογές γεύσεων, η υψηλή αισθητική του χώρου, η αύρα της τοποθεσίας και η εμπειρία των ανθρώπων του Agora Riviera συνδυάζονται για να εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό, προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε, εδώ, κάθε στιγμή μετράει ως η πιο σημαντική, γι' αυτό και γίνεται ξεχωριστή εμπειρία.

 

Στο Agora Riviera για το γεύμα, το δείπνο ή την πιο σημαντική εκδήλωση της ζωής σας
Το περιβάλλον, χαλαρό, δροσερό και μαγευτικό, θα δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό, φέρνοντας τις Κυκλάδες δίπλα σου.

 

Agora Riviera, Ηλίου & Ιούς, Βουλιαγμένη, 210 8961191, FΒ: Agora Riviera Restaurant, Instagram: agorariviera

Οδηγός Γεύσης