Looney Bean: μια εξωτική όαση με industrial θέα στη Θεσσαλονίκη

Αυτό το café-bar-restaurant μέσα στο One Salonica θα σε εντυπωσιάσει

LIFOTEAM 4.11.2019 | 16:53

H ζούγκλα της πόλης μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο θα σου συμβεί μέσα στην ημέρα. Κι αν ο νους σου πηγαίνει σε κορναρίσματα, νέφος και ανθρώπους που τρέχουν, αυτή η αστική ζούγκλα είναι το ακριβώς αντίθετο. Το Looney Bean είναι μια εξωτική όαση που νομίζεις ότι το έβαλε πείσμα να φυτρώσει μέσα στο αστικό τοπίο. Με κάθε είδους φυτό να δημιουργεί μια διακόσμηση υψηλής αισθητικής, αυτό το café-bar-restaurant μέσα στο One Salonica θα σε εντυπωσιάσει, αλλά κυρίως θα σε μεταφέρει σε τροπικούς προορισμούς.

 

Στο ιδιαίτερο design ξεχωρίζουν οι ξύλινες φωλιές που λειτουργούν ως φωτιστικά, οι μεταλλικές κατασκευές που κρέμονται από το πανύψηλο ταβάνι αλλά και τα σικ «κλουβιά» που προσφέρουν μια cozy γωνιά για να απολαύσεις το γεύμα, τον καφέ ή το ποτό σου. Γιατί το Looney Bean σου προσφέρει έναν καλό λόγο για να βρίσκεσαι εκεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και το κάνει πολύ καλά!

 

Looney Bean: μια εξωτική όαση με industrial θέα στη Θεσσαλονίκη

 

Το super popular brunch περιλαμβάνει επιλογές όπως ομελέτα, αυγά ποσέ ή τηγανητά, pancakes με λαχταριστά toppings και τηγανίτες τσουρέκι, αλλά και τα κλασικά favorites, όπως club sandwich με κοτόπουλο ή γαλοπούλα και μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά και πατάτες country. Στο μενού θα βρεις πίτσες και ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες και χειροποίητα γλυκά, όπως προφιτερόλ ή μπανόφι, που θα συνοδεύσουν ένα ελαφρύ lunchbreak ή ένα after office drink. Στα must είναι ο αρωματικός καφές που θα κλείσει το γεύμα σου με τον καλύτερο τρόπο, ή κάποιο από τα signature cocktails με τροπικό άρωμα. Το Looney Bean είναι το σημείο που θα σε μεταφέρει σε ένα εξωτικό περιβάλλον, ενώ μπροστά σου απλώνεται η industrial θέα της πόλης.

 

Looney Bean: μια εξωτική όαση με industrial θέα στη Θεσσαλονίκη

 

Κώττα Ρούλια 10, One Salonica Οutlet Μall, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη, 2310 538627, FB: Looney Bean, Instagram: looney_bean

Οδηγός Γεύσης