Λούπινο: ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο-μπαρ για χαλαρές στιγμές

Ιδανικό στέκι για μεσημεριανές ή βραδινές συναντήσεις, με φαγητό, ποτό ή και τα δύο στη Θεσσαλονίκη

LIFOTEAM 4.11.2019 | 16:47

To Λούπινο είναι αυτό που λέμε «βόλτα για φαγητό», αυτή η βόλτα που σου έρχεται αυθόρμητα και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη και πολλή ετοιμασία. Απλώς, τα βήματά σου, με τρόπο αυτόνομο και αυτοκαθοδηγούμενο, σε οδηγούν εκεί όπου ξέρεις ότι δεν θα απογοητευτείς, σε έναν χώρο σύγχρονο που παραμένει φιλόξενος, χωρίς να φορτώνει το βλέμμα σου με περιττές λεπτομέρειες ή στολίδια. Άλλωστε, στο Λούπινο το μεγαλύτερο στολίδι είναι οι γεύσεις που βγαίνουν από την κουζίνα με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Κισκινίδη και θα σε ταξιδέψουν στα παράλια της Μεσογείου.

 

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της βόλτας. Μπορεί μια πόλη να εμπνεύσει ένα μενού; Στο Λουπίνο η χαλαρή διάθεση της πόλης αναδύεται από τις συνταγές που κινούνται ανάμεσα σε στεριά και θάλασσα, αφού εδώ θα βρεις κρέατα αλλά και επιλεγμένα πιάτα ψαρικών. Ωστόσο, οι ιδιαίτερες κοπές και τα premium κρέατα ξηράς ωρίμανσης είναι εκείνα που χαρακτηρίζουν την κουζίνα αυτού του σύγχρονου μεζεδοπωλείου-μπαρ. Στα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το μπέργκερ καβουρμά αλλά και το ιδιαίτερο Tri Τip (ουρά από κιλότο) που συνοδεύεται από πουρέ καλαμποκιού και σάλτσα από καπνιστό ουίσκι. Τα ολόφρεσκα υλικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας πρωταγωνιστούν σε μια σειρά από επιλογές, ενώ γίνεται σαφής η αγάπη προς το μεσογειακό ταμπεραμέντο που μετατρέπεται σε γαστρονομική εμπειρία.

 

Λούπινο: ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο-μπαρ για χαλαρές στιγμές
Οι γεύσεις που βγαίνουν από την κουζίνα με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Κισκινίδη και θα σε ταξιδέψουν στα παράλια της Μεσογείου.

 

Ιδανικό στέκι για μεσημεριανές ή βραδινές συναντήσεις, με φαγητό, ποτό ή και τα δύο. Το Λούπινο αποπνέει μια ποιότητα που δεν τρομάζει, αφού η αφοπλιστικά φιλική ατμόσφαιρα αποτυπώνεται στην εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει και θα σε κατατάξει στους θαμώνες. Άλλωστε, στόχος του ήταν από την αρχή η δημιουργία ενός σύγχρονου και οικείου bar-restaurant που θα σε φιλοξενεί στις πιο χαλαρές στιγμές σου. Και το καταφέρνει πολύ καλά!

 

Λούπινο: ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο-μπαρ για χαλαρές στιγμές

 

Κατούνη 4, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, 2310 535707, www.loupino.gr, FB: Λούπινο, Instagram: loupino.skg

Οδηγός Γεύσης