Blanc Gastrobar στη λεωφόρο Νίκης της Θεσσαλονίκης

Κρύβει το χρώμα της δικής σου διάθεσης.

LIFOTEAM 4.11.2019 | 11:32

Κάποιες φορές το λευκό κρύβει μέσα του όλα τα χρώματα που μπορείς να φανταστείς και το Blanc είναι σίγουρα μια τέτοια περίπτωση. Ένα gastrobar που πάνω στο λευκό αποκαλύπτει όχι μόνο χρώματα αλλά και αρώματα και γεύσεις στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, στη λεωφόρο Νίκης.

 

Από το πρωί θα βρεις καθημερινά ένα πλούσιο μενού brunch με pancakes, μπέργκερ, αυγά και τρομερά smoothies στην πιο creative εκδοχή τους. Τα scrambled eggs με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και sour cream είναι σίγουρα από τα must try του πρωινού μενού, ενώ οι λάτρεις των γλυκών θα απολαύσουν το θεϊκό pancake με πραλίνα. Από το μενού του Blanc δεν λείπουν και υγιεινές επιλογές, όπως η σπιτική γκρανόλα, που πρέπει οπωσδήποτε να γευτείς, αλλά και το κλασικό γιαούρτι με μέλι και καρύδια.

 

Όσο για τα πιάτα που θα συνοδεύσουν το μεσημεριανό lunchbreak ή το απογευματινό κρασί μέχρι μια βραδινή fine dining εμπειρία, οι επιλογές είναι πολλές και όλες φτιαγμένες με ολόφρεσκα υλικά και δημιουργική διάθεση. Εκτός από τα μπέιγκελ και τα σάντουιτς, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις σαλάτες, τα ζυμαρικά και τα ριζότι (το εντυπωσιακό ριζότο με παντζάρι είναι τόσο νόστιμο όσο φαίνεται!).

 

Τα κυριακάτικα πάρτι του Blanc, που ξεκινούν από τις 16:00, έχουν γίνει must για το τέλος της εβδομάδας, ξεσηκώνοντας με χορευτικούς ελληνικούς ρυθμούς όλη την πόλη (στην κυριολεξία, αφού όλη η πόλη είναι εκεί...). Ένας χώρος με θέα στη θάλασσα, ξεχωριστή αισθητική, προτάσεις γαστρονομίας που θα σε ενθουσιάσουν και μ' ένα όνομα που παίρνει το χρώμα τη δικής σου διάθεσης.

 

Λεωφ. Νίκης 9, Θεσσαλονίκη, 2310 238294, FΒ: Blanc Gastrobar, Instagram: blanc_gastrobar

Οδηγός Γεύσης