Ο Ιωάννης και ο Απόστολος Αρσένιος λατρεύουν το κόκκινο και τα puffer jackets

Ο Ιωάννης και ο Απόστολος Αρσένιος λατρεύουν το κόκκινο και τα puffer jackets Facebook Twitter
Λατρεύουμε να φοράμε τζιν και sneakers, όμως πιστεύουμε πως βρίσκουμε τον τρόπο να βγαίνει ένα αρκετά ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Πώς συναντηθήκατε εσείς οι δυο;

Η γνωριμία μας ξεκινάει στα μέσα των 90s, όταν γεννηθήκαμε, καθώς είμαστε ξαδέλφια. Οι περισσότεροι μας περνούν είτε για αδέλφια είτε για ζευγάρι.


— Τι είναι το Fire meet Gasoline;

Αρχικά ξεκίνησε ως fashion blog, αλλά σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει και πολλά lifestyle στοιχεία. Σε μια εποχή κατά την οποία οι περισσότεροι επικεντρώνουν στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων, εμείς θέλουμε να δείχνουμε όλα αυτά που θεωρούμε όμορφα.


— Πείτε μου δύο πράγματα που σας αρέσουν τον τελευταίο καιρό.

Θα πούμε σίγουρα το κόκκινο (οπουδήποτε και σε οτιδήποτε) και τα puffer jackets.


— Και δύο που σιχαίνεστε.

Όταν μας μπερδεύουν και όταν μας λένε όλοι να σταματήσουμε να μαλώνουμε.


— Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μας και την αγαπάμε πολύ. Στην Αθήνα, όμως, έχουμε δει να πραγματοποιούνται όλα αυτά που επιθυμούσαμε.


— Πώς χαρακτηρίζετε το στυλ σας;

Θα λέγαμε πως έχουμε αρκετά σύγχρονο στυλ. Λατρεύουμε να φοράμε τζιν και sneakers, όμως πιστεύουμε πως βρίσκουμε τον τρόπο να βγαίνει ένα αρκετά ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Συνδυάζουμε τα πιο δύσκολα κομμάτια με τα πιο basic. Δεν φοβόμαστε να γίνουμε λίγο πιο τολμηροί, ενώ τα αξεσουάρ μπορούν να σε μετατρέψουν σε street style star.


— Τι φοράτε σήμερα και πόσο κοστίζει;

Σχεδόν όλα τα κομμάτια είναι από την ιταλική εταιρεία Diesel. Αφού φορέσαμε τα δερμάτινα jackets μας και τα μαύρα denim παντελόνια μας, προσθέσαμε μερικά αξεσουάρ, όπως ζώνη και καπέλο. Τα jackets και των δύο κοστίζουν 300 περίπου ευρώ και τα τζιν 150. Παρ' όλα αυτά, πιστεύουμε ότι η τιμή δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θα φορέσουμε τα πιο ακριβά και designer κομμάτια μας μαζί με αλλά που βρήκαμε σε κάποιο vintage shop. Τη μόδα και το στυλ, άλλωστε, μπορείς να τα βρεις παντού.

Ο Ιωάννης και ο Απόστολος Αρσένιος λατρεύουν το κόκκινο και τα puffer jackets Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO


Ιnstagram:
@apostolospanagiotidis

@mekiamis

Έχεις Γούστο!
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ