H Μαργαρίτα Γουργουρίνη εφαρμόζει την μέθοδο Marie Kondo στη ντουλάπα της

H Μαργαρίτα Γουργουρίνη εφαρμόζει την μέθοδο Marie Kondo στη ντουλάπα της Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Μαργαρίτα, έχεις πέσει θύμα της μόδας;

Στα νιάτα μου ήμουν raver. Ορίστε, το είπα.


Υπάρχει κάποιο στυλ που είχες υιοθετήσει παλιότερα για το οποίο σήμερα αισθάνεσαι ντροπή;

Χαμηλόμεση lycra καμπάνα μαζί με τετράσολα buffalo και πολλά συνθετικά φτηνά βελούδα από τη raver εποχή. Αλλά περισσότερο χαζογελάω παρά νιώθω ντροπή, όταν τα σκέφτομαι.


— Όταν ανοίγεις την ντουλάπα σου, τι βλέπεις;

Μια πολύ οργανωμένη γκαρνταρόμπα, καθώς πρόσφατα η φίλη μου η Νικολίνα με έβαλε να εφαρμόσω τη μέθοδο Marie Kondo και άφησα πίσω μου ένα σωρό πράγματα που δεν φορούσα πια.

Πιστεύω πως η ζωή είναι δίκαια και σε φέρνει εκεί που σου πρέπει. Ίσως και να βαριόμουνα όλο φούστες και φρου-φρου. Καμιά φορά με πιάνει κάτι και τα βαριέμαι όλα.


— Μπορώ να σε φανταστώ με διάφορα καπέλα. Πες μου ότι έχω πέσει μέσα και σου αρέσουν στ' αλήθεια.

Κι εγώ μπορώ να με φανταστώ με πολλά, η αλήθεια όμως είναι πως έχω πέντε στρέμματα κεφάλι και το καπέλο πάνω μου τις περισσότερες φορές φαίνεται σαν κατσαρόλι. Εκμεταλλεύομαι τη μεγάλη έκταση προσώπου με σκουλαρικάρες – έχω πάρα πολλά σκουλαρίκια. Γενικώς, φο-μπιζού, «ornamenti», που λένε οι Ιταλοί, φοράω συνέχεια – μπορώ να ξεκινήσω να ντύνομαι επειδή θέλω να φορέσω ένα συγκεκριμένο κόσμημα.


— Σου λείπει η εποχή που είχες site μόδας;

E, ναι, μου λείπει κάποιες φορές. Περισσότερο μου λείπει η παρέα των παιδιών που το τρέχαμε μαζί, το θράσος που είχαμε και το πάθος που μοιραζόμασταν. Αλλά πιστεύω πως η ζωή είναι δίκαια και σε φέρνει εκεί που σου πρέπει. Ίσως και να βαριόμουνα όλο φούστες και φρου-φρου. Καμιά φορά με πιάνει κάτι και τα βαριέμαι όλα.


— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου λουκ. Το φοράω αμετάβλητο δύο χρόνια τώρα και το θέμα είναι «ελληνικό color block». To κόκκινο φόρεμα είναι δώρο της φίλης μου Μαριαφλώρας Lehec των ΣΟΜΦ – μου το έφερε όταν έκανα πρώτη φορά τα μαλλιά μου κόκκινα για να κομποζάρει. Το πουλόβερ είναι H&M. Το είχα πάρει πριν από 4 χρόνια στις εκπτώσεις 15 ευρώ, δεν το 'χα βάλει ποτέ μέχρι που ήρθε το κόκκινο φόρεμα. Το κολιέ είναι δώρο της αγαπημένης Κατερίνας Ψωμά, πέρσι στα γενέθλιά μου. Οι μπότες είναι Ζara, 80-90 ευρώ, αγορασμένες πέρσι κι αυτές.

H Μαργαρίτα Γουργουρίνη εφαρμόζει την μέθοδο Marie Kondo στη ντουλάπα της Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Έχεις Γούστο!
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ