Αυτά είναι τα μεγάλα πάρτι του καλοκαιριού

Αυτά είναι τα μεγάλα πάρτι του καλοκαιριού Facebook Twitter
Το πολύχρωμο μαραθώνιο πάρτι που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετοχές έρχεται και φέτος στο ΟΑΚΑ για 4η συνεχόμενη χρονιά
0

Surf Art Festival vol. 5

To Surf Art Festival κατεβαίνει επιτέλους στη θάλασσα! Η δημοφιλής διοργάνωση με θέμα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στο νερό, την υγεία και την ευεξία θα πραγματοποιηθεί φέτος στον χώρο που φιλοξένησε τον τελικό beach volley των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, δίπλα στην άμμο και τους φοίνικες.

Το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιουνίου πραγματοποιείται αυτήν τη φορά σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει έκθεση τέχνης, προβολές, skate, συναυλίες (Bonnie Nettles, Λεωνίδας Μπαλάφας, ικαριώτικο γλέντι κ.ά.) αλλά και ένα καινούργιο αφιέρωμα στον χώρο της μοτοσικλέτας σε συνεργασία με τη Harley-Davidson, καθώς και fun race με βέσπες και ποδήλατα. Ακόμη, στη φετινή εκδήλωση η συμμετοχή των σχολών yoga και διαλογισμού μεγαλώνει και αποκτά σχετική αυτονομία.

Στο Wellnes Fest by Surf Art Festival θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι δάσκαλοι που θα παρουσιάσουν προγράμματα yoga, pilates, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής yoga και μοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων.

15-17 Ιουνίου, Γήπεδο Beach Volley, Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, εισ.: 5 ευρώ/ημέρα & 10 ευρώ για το τριήμερο τα 400 πρώτα εισιτήρια

 

Αυτά είναι τα μεγάλα πάρτι του καλοκαιριού Facebook Twitter
To Surf Art Festival κατεβαίνει επιτέλους στη θάλασσα!

Φεστιβάλ των Χρωμάτων

Το πολύχρωμο μαραθώνιο πάρτι που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετοχές έρχεται και φέτος στο ΟΑΚΑ για 4η συνεχόμενη χρονιά και γίνεται διήμερο. Το Σάββατο 30 Ιουνίου, όσοι πάρουν μέρος θα διασκεδάσουν με τις εντυπωσιακές ρίψεις χρωμάτων και την Κυριακή 1 Ιουλίου θα δροσιστούν με ένα πολύχρωμο μπουγέλο γεμάτο εντυπωσιακά νεροπίστολα και τόνους χρωματιστού νερού. Γνωστοί DJs, performers και live acts θα φροντίζουν για τη μουσική κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού καλοκαιρινού event.

30/6 & 1/7, ΟΑΚΑ, 12:00

Plus

Οι Soft Rocks, που έχουν κάνει remix για καλλιτέχνες όπως οι MGMT, Lo Motion Disco, Discosessions κ.ά., παίζουν μουσική στις 22 Ιουνίου στο Spinster, ενώ την ίδια μέρα ο θρύλος της techno Sven Vath θα βρίσκεται στο Bolivar Beach Bar. Οι Orphx, το ντουέτο από τον Καναδά με τους υπνωτιστικούς ρυθμούς, έρχεται στο Temple στις 23 Ιουνίου και ο Erick Morillo στο Bolivar στις 30 Ιουνίου.

Λίγο αργότερα, τον Ιούλιο, μεγάλα ονόματα παίζουν στην Αθήνα: Sam Paganini & John Digweed (6/7, Bolivar Beach Bar), Dennis Cruz (6/7, Terraza Club), Paul Van Dyk (7/7, Bolivar Beach Bar), Steve Aoki, Lil Pump, Don Diablo και Jauz, Tujamo (11/7, Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Αυτά είναι τα μεγάλα πάρτι του καλοκαιριού Facebook Twitter
Tο δίδυμο των Νορβηγών Röyksopp (11/8) θα ακούσουμε στο Bolivar

Τη Ναπολιτάνα Deborah de Luca (10/8) και το δίδυμο των Νορβηγών Röyksopp (11/8) θα ακούσουμε σε δύο ξεχωριστά DJ sets στο Bolivar, ενώ προς το τέλος του καλοκαιριού ο Nick Warren, o Βρετανός καλλιτέχνης της progressive house που ξεκίνησε την καριέρα του ως tour DJ των Massive Attack (17/8, Bolivar), και ένα από τα μεγαλύτερα, νέα ταλέντα της Ρουμανίας, ο DJ και παραγωγός Barac (25/8, Terraza Club), θα είναι στηΝ πόλη.

Πέντε ακόμα καλοκαιρινά πάρτι στην Αθήνα που δεν πρέπει να χάσετε

• 20 Ιουνίου, Spinster: Street Outdoors at European Music Day

• 7 Ιουλίου, Bolivar: Paul Van Dyk

• 13 Ιουλίου, Terraza: Blond:ish

• 28 Ιουλίου, Bolivar: Beach House Festival με Stephan Bodzin live, Agoria, K. Bhta - Mikael Delta (Στέρεο Νόβα) DJ set, Onyvaa

•11 Αυγούστου, Bolivar: Royksopp DJ set

Αθήνα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ