H τηλεόραση της Β. Κορέας μετέδωσε πλάνα του πανευτυχή Κιμ Γινγκ Ουν την ώρα που φεύγει ο πύραυλος

H τηλεόραση της Β. Κορέας μετέδωσε πλάνα του πανευτυχή Κιμ Γινγκ Ουν την ώρα που φεύγει ο πύραυλος Facebook Twitter
0

Πλάνα με τον  Κιμ Γιόνγκ Ουν να παρακολουθεί την εκτόξευση του πυραύλου Kwangmyongosong την Κυριακή, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας. Στο σπικάζ η αγαπημένη του παρουσιάστρια, από την οποία ζητά να μεταδίδει κάθε μεγάλη πατριωτική ενέργεια της χώρας του, ο αρχηγός του βορειοκορεατικού καθεστώτος.

"Η μεγαλοπρέπεια του Παεκτού εκτοξεύθηκε στο διάστημα μεταφέροντας τον δορυφόρο μας Kwangmyongosong-4", κραυγάζει η παρουσιάστρια την ώρα που ο χαμογελαστός Κιμ παρακολουθεί τον πύραυλο να χάνεται στην στρατόσφαιρα.

Το Παεκτού είναι το ιερό  για το καθεστώς βουνό, στο οποίο θεωρείται ως ο τόπος γέννησης της οικογένειας των Κιμ που ηγούνται εδώ και τρεις γενιές της βορειοκορεατικής επανάστασης.

Η εκτόξευση του πυραύλου και η πρόσφατη πυρηνική δοκιμή έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις κοντινές χώρες, όπως η Ν. Κορέα και η Ιαπωνία ενώ έντονη είναι η αντίδραση και της Δύσης που έχει προαναγγείλει την δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας στην περιοχή, γεγονός που με τη σειρά του  προκαλεί τις αντιδράσεις της Μόσχας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ