Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
24.06.2018
Το Βατικανό όπως δεν το έχετε ξαναδεί - Η ομορφιά του πλανήτη...
ΔΙΕΘΝΗ

Το Βατικανό όπως δεν το έχετε ξαναδεί - Η ομορφιά του πλανήτη καταλαμβάνει την επιβλητική Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Άγρια ζώα και είδη που κινδυνεύουν σε ένα εκθαμβωτικό νίdeo projection στη Ρώμη

 


Εικόνες από όμορφα τοπία του πλανήτη, λιοντάρια, πεταλούδες και σπάνια ζώα εναλλάσσονταν με σκηνές της μόλυνσης του πλανήτη σε μια εκθαμβωτική προβολή στην περίφημη πρόσοψη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό χθες το βράδυ.

 

Την ώρα που οι παγκόσμιοι ηγέτες προσπάθεια να καταλήξουν σε μια ιστορική συμφωνία για το κλίμα στο Παρίσι, το light show, με τίτλο "Fiat Lux (γενηθήτω φῶς): Φωτίζοντας το κοινό μας σπίτι", περνούσε το μήνυμα της καθολικής εκκλησίας για τον πλανήτη στο πιο εμβληματικό της κτίριο.

 

 

 

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να παρακολουθήσουν το σόου που κράτησε σχεδόν μια ώρα και που αντί για μουσική, συνόδευαν ήχοι του δάσους και οι κραυγές των ζώων.

 

Μεταξύ των εντυπωσιακών εικόνων που συνέθεσαν το επιβλητικό πρότζεκτ, ήταν και φωτογραφίες των διάσημων φωτογράφων του National Geographic και των Sebastiao Salgado και Steve McCurry.

 

Η πρωτοβουλία, που υποστηρίχθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα, είχε ως στόχο να υπογραμμίσει την ώθηση της Καθολικής Εκκλησίας για την προστασία του περιβάλλοντος και ήταν αφιερωμένη στην άγρια ζωή και ομορφιά του πλανήτη. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1 σχόλιο
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Chiquitas Klint Chiquitas Klint 10.12.2015 | 11:11
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να φωτογραφησουν με τα κινητα τους τηλεφωνα το σόου που κράτησε σχεδόν μια ώρα και που αντί για μουσική, συνόδευαν ήχοι του δάσους και οι κραυγές των ζώων. Πηγή: www.lifo.gr
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ