Ο 22χρονος Jody Hurdes πήρε ένα χάπι ecstasy προκειμένου να "κορυφώσει" τη διασκέδαση και το κέφι σε μια βραδιά που είχε βγει με τους φίλους του. Αντί γι' αυτό όμως κατέληξε στο νοσοκομείο.

 

Ο Jody μετά από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο και μαζί "δώρο" σπασμούς και τραύλισμα, ενδεχομένως για μια ζωή, καθώς όπως αποφάνθηκαν οι γιατροί το νοθευμένο ναρκωτικό του προκάλεσε εγκεφαλική ζημιά στο νευρικό σύστημα. 

 

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ανέβασε μια φωτογραφία του στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου μιλάει για αυτό που του συνέβη κι εκλιπαρεί γνωστούς κι αγνώστους να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και να μην παίρνουν ναρκωτικά. Η φωτογραφία του έχει κάνει χιλιάδες share και η ιστορία του εμφανίζεται πλέον σε πάρα πολλά μέσα του κόσμου ως ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών. 

 

"Όπως πολλοί γνωρίζετε είμαι στο νοσοκομείο. Αυτό δεν είναι ποστ λύπησης, αλλά ενημέρωσης. Καλό είναι να βγαίνεις και να διασκεδάζεις. Και το να παίρνεις ναρκωτικά φαίνεται καλή ιδέα, γιατί ποτέ δεν φαντάζεσαι πως θα μπορούσε να σου αλλάξει όλη τη ζωή. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός... Υπάρχει η πιθανότητα να έχω μόνιμο τραύλισμα και σπασμούς για όλη μου τη ζωή λόγω βλάβης στον εγκέφαλο ή το νευρικό σύστημα. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ μην επιλέξετε την "φτηνή βερσιόν" της διασκέδασης, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να σας συμβεί. Αν καταφέρω να το βάλω αυτό στο μυαλό μερικών ανθρώπων τότε θα έχω σώσει έστω τη ζωή ενός" γράφει ο Jody.

So as some of you may have seen I have been in hospital for the past few days. This isn't a sympathy post, but a post of...

Posted by Jordy Hurdes on Saturday, November 21, 2015

 

Ανέβασε επίσης κι ένα βιντεάκι στο Youtube, όπου προειδοποιεί για τις συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών και προτρέπει τον κόσμο να μην το κάνει ποτέ. "Σας παρακαλώ παιδιά, κάντε το για μένα" ακούγεται να επαναλαμβάνει ο Jody. 

 

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Posted by Jordy Hurdes on Sunday, November 22, 2015

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr