Ισπανός γιατρός που χάθηκε πριν 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε δάσος στην Ιταλία

Ισπανός γιατρός που χάθηκε πριν 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε δάσος στην Ιταλία Facebook Twitter
3

Ισπανός γιατρός ο οποίος είχε χαθεί πριν από 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε ένα ιταλικό δάσος. Ο γιατρός Carlos Sanchez Ortiz De Salazar, 47 ετών, εντοπίστηκε από συλλογείς μανιταριών  με " βρώμικο πρόσωπο και μεγάλα γένια" στην Τοσκάνη πριν από δύο εβδομάδες.

Όταν τον είδαν, τους έδειξε την ταυτότητα του και το διαβατήριο του και τους είπε: «Είμαι από την Ισπανία, το όνομά μου είναι Carlos και ζω εδώ από το 1997».

"Δεν θέλω ζήσω  ανάμεσα στους ανθρώπους: τώρα που με βρήκατε, θέλω να φύγω από εδώ", συμπλήρωσε.

Ο γιατρός έφυγε, σύμφωνα με το SkyNews,  από το σπίτι του στη Σεβίλλη το 1995, την εποχή που έδινε αγώνα με την κατάθλιψη από την οποία έπασχε,  για να ζήσει σαν ερημίτης στην Τοσκάνη.

Κηρύχθηκε νεκρός 14 χρόνια αργότερα, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη του.

Η οικογένειά του προσπάθησε να τον αναζητήσει στο δάσος το Σάββατο μετά τον εντοπισμό του, αλλά έχει εξαφανιστεί και πάλι.

Κοιτάζοντας το διαβατήριό του, οι γονείς του είπαν στην Corriere della Sera: «Αυτός είναι ο Carlos μας, είναι ζωντανός και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.".

Η μητέρα του Αμέλια πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τη θέλησή του και την ελευθερία του, αλλά εμείς δεν φεύγουμε μέχρι να τον κρατήσουμε στην αγκαλιά μας  και πάλι - ακόμα κι αν είναι μόνο για μια τελευταία φορά."

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για την επίλυση του Κυπριακού από την συμμετοχή στην ΕΕ»

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια