Σεισμός

Ομπάμα: Πιθανή η βόμβα στο ρωσικό αεροσκάφος

Ομπάμα: Πιθανή η βόμβα στο ρωσικό αεροσκάφος Facebook Twitter
0

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες, διά του Μπάρακ Ομπάμα, μάλιστα, κλίνουν προς την πιθανότητα της τοποθέτησης βόμβας στο ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε στο Σινά, παρασύροντας στο θάνατο  τους 224 επιβαίνοντες.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να είχε τοποθετηθεί βόμβα στο αεροπλάνο, και αυτό είναι κάτι που παίρνουμε πολύ σοβαρά υπ' όψιν» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό KIRO/CBS News.

«Θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι οι δικοί μας ερευνητές και η δική μας κοινότητα πληροφοριών θα μάθουν τί συνέβη προτού προβούμε σε συγκεκριμένες δηλώσεις. Είναι όμως ασφαλώς πιθανόν ότι υπήρχε βόμβα στο αεροπλάνο» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Την ίδια εκδοχή για τζιχαντιστές που προκάλεσαν τη συντριβή υποστήριξε και ο επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μάικλ ΜακΚολ.

 «Πιστεύω ότι το πιθανότερο σενάριο και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν μία επίθεση του Ισλαμικού Κράτους με εκρηκτικό μηχανισμό στο αεροσκάφος», δήλωσε.

 «Πιστεύω ότι αυτό το προετοίμαζαν εδώ και καιρό, στο πλαίσιο συνωμοσίας. Το δεύτερο ζήτημα είναι πώς αυτό το πράγμα μπήκε στο αεροσκάφος», πρόσθεσε ο ΜακΚολ.

0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ