Κατεστραμμένο το ένα από τα δύο μαύρα κουτιά του ρωσικού Airbus

Κατεστραμμένο το ένα από τα δύο μαύρα κουτιά του ρωσικού Airbus Facebook Twitter
1

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στην έρημο του Σινά το περασμένο Σάββατο.

Το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ερευνητές εξέτασαν τα περιεχόμενα του καταγραφέα στοιχείων πτήσης, ενός από τα δύο «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους Airbus A321-200 της ρωσικής εταιρείας Metrojet.


Το αεροσκάφος, μεταδίδει το ΑΠΕ, κατέπεσε στο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, αφού διαλύθηκε στον αέρα, 23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το αιγυπτιακό θέρετρο του Σαρμ ελ Σέιχ, με αποτέλεσμα το θάνατο και των 224 επιβατών του αεροσκάφους.


Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, το δεύτερο μαύρο κουτί, ο αποτυπωτής ομιλίας θαλάμου διακυβέρνησης (CVR) καταστράφηκε εν μέρει και απαιτείται αρκετή δουλειά για την εξαγωγή δεδομένων.


«Συνεπώς δεν μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω σχολιασμό για το CVR. Οι έρευνες στον τόπο της πτώσης του αεροσκάφους συνεχίζονται», ανέφερε η ανακοίνωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Από τη μία, οι αμερικανοί εκτιμούν πως την τραγωδία με το ρωσικό αεροπλάνο προκάλεσε βόμβα των τζιχαντιστών. Πηγές από τις υπηρεσίες πληροφοριών ανέφεραν στο CNN πως υπεύθυνο είναι μάλλον το Ισλαμικό Κράτος.Σώπα!Πού την βρήκαν οι ισλαμιστές την τεχνολογία να ανατινάξουν αεροπλάνο σε τόσο μεγάλο ύψος;Από την άλλη, καταστράφηκε το πιο ζωτικό σημείο του αεροσκάφους.Πολύ στοχευμένο και μεθοδικό το χτύπημα.Είμαι μόνο εγώ που πιστεύω ότι οι μόνοι ικανοί να εκτελέσουν αυτό το χτύπημα είναι οι ...εξωγήινοι!Ο νέος εχθρός δημιουργήθηκε. Για άλλη μια φορά θα αποσταθεροποιηθεί η περιοχή και το πρόβλημα θα μεταφερθεί και θα διχάσει την Ευρώπη.