Νέα, όμορφη και εντελώς μεθυσμένη - Ποιος θα τη βοηθήσει;

Νέα, όμορφη και εντελώς μεθυσμένη - Ποιος θα τη βοηθήσει; Facebook Twitter
4

Mια γοητευτική, νέα γυναίκα περιφέρεται στους δρόμους της Μαδρίτης, κρατώντας στα χέρια της ένα μπουκάλι. Η κοπέλα δείχνει πολύ μεθυσμένη και η συμπεριφορά της τραβά τα βλέμματα. Αυτό που όμως αποδεικνύεται πως έλκεται περισσότερο, είναι άγνωστοι άντρες οι οποίοι την πλησιάζουν απροκάλυπτα. Ωστόσο κανείς δεν προσφέρεται να  βοηθήσει. Οι περισσότεροι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν και να την κάνουν να τους ακολουθήσει. Μια παρέα της προτείνει να πιει και άλλο, και ας φαίνεται ήδη αρκετά μεθυσμένη. Κάποιοι άλλοι προσφέρονται να την βοηθήσουν να καθίσει κάπου για να ηρεμήσει και τελικά αρχίζουν να την παίρνουν αγκαλιά και να γίνονται πιο διαχυτικό από το επιτρεπτό. Κορυφαία περίπτωση θράσους και επιμονής είναι αυτή στο τέλος του βίντεο.

Το υλικό που θα δείτε είναι ένα πραγματικό βιντεοσκοπημένο κοινωνικό πείραμα που τραβήχτηκε στην ισπανική πρωτεύουσα και είναι μέρος της καμπάνιας που κάνει κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ.

"Οι περισσότεροι από εσάς ίσως εκπλαγείτε και κάποιοι θα αισθανθείτε αηδιασμένοι. Ίσως σκέφτεστε πως κόψαμε κάποιες σκηνές που ευνοούν τα πιο «ζουμερά» μέρη, αλλά φοβάμαι πως γελιέστε. Στην πραγματικότητα συνέβη το αντίθετο. Οι πιο αγενείς και βίαιες σωματικά καταστάσεις είναι που εξαιρέθηκαν" αναφέρει ο παρουσιαστής του βίντεο ο οποίος τονίζει πως κανένας δεν προσέφερε πραγματική βοήθεια στην κοπέλα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Το να προσπαθήσεις να κάνεις σεξ με μια γυναίκα που είναι μεθυσμένη, και άρα δεν είναι νηφάλεια ώστε να συναινέσει με τη θέληση της, δεν σε κάνει ούτε λιγούρη ούτε εμετικό: σε κάνει βιαστή.
στάνταρ υπάρχουν λιγούρια του κερατά, αλλά και χωρίς να ήταν μεθυσμένη, μια μόνη γυναίκα, που είναι και εμφανίσιμη, αν καθόταν για ώρα εκεί το ίδιο θα συνέβαινε πιστεύω.
Δεν αναφερει το αρθρο και κυριως οι συντελεστες του "πειραματος" οτι η πορνεια ειναι ελευθερη στη Μαδριτη. Εχω μεινει και το εχω αντιληφθει ιδιοις ομμασι. Αρθρα υπαρχουν παντου στο ιντερνετ για την ιδιαιτερη κατασταση της Μαδριτης. Η "πιατσα" ειναι στην κεντρικοτερη πλατεια της πολης και οι εκδιδομενες (υπο την ανοχη των πολιτων και του κρατους) εργαζονται απο νωρις το πρωι. Επισης ειναι ευρεως γνωστο, οτι οι εκδιδομενες δεν "αποκαλυπτουν" το επαγγελμα τους, παρα μονο αφου απομακρυνθουν απο την εκαστοτε πιατσα.ξεκινανε με αθωο φλερτ και πειραγματα υποκρινομενες οτι θελουν βοηθεια και παρεα να διασκεδασουν και ετσι ξεκιναει το "παιχνιδι".οι "κυριοι" του βιντεο ξεπερασαν τα ορια και ειναι το ελαχιστο εμετικοι. το σχολιο μου εχει καθαρα ενημερωτικο χαρακτηρα για την κατασταση που επικρατει στη Μαδριτη κυριως λογω της κρισης.