Επιβεβαιώνεται και από το δεύτερο μαύρο κουτί ότι ο Λούμπιτς έριξε το αεροσκάφος

Επιβεβαιώνεται και από το δεύτερο μαύρο κουτί ότι ο Λούμπιτς έριξε το αεροσκάφος Facebook Twitter
1

Επιβεβαιώνει το δεύτερο μαύρο κουτί του αεροσκάφους της Germanwings, την εκδοχή ότι ο συγκυβερνήτης έριξε επίτηδες το αεροσκάφος στις γαλλικές Αλπεις, σύμφωνα με πηγές της έρευνας.

 Τη σχετική πληροφορία για τα δεδομένα του κουτιού που βρέθηκε χθες,  επιβεβεβαιώνουν ερευνητές της γαλλικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι επίσης χθες Πέμπτη, οι γερμανικές αρχές έκαναν γνωστό ότι στον υπολογιστή - ταμπλέτα του 28χρονου Αντρέας Λούμπιτς, βρέθηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο τελευταίος είχε αναζητήσει πληροφορίες για μεθόδους αυτοκτονίας, αλλά και τρόπους για να ασφαλίσει κανείς την πόρτα του πιλοτηρίου ενός αεροσκάφους.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Είναι λάθος η αναφορά του ονόματος του δολοφόνου, ακόμα και σε τίτλους άρθρου, καλή ώρα! Τα ΜΜΕ κατάντησαν το όνομα αυτό πασίγνωστο στην οικουμένη: ό,τι ακριβώς επιθυμούσε ο ίδιος ο φονιάς, ώστε να γίνει διάσημος μετά θάνατον, όπως είχε δηλώσει! Η παράλειψη του ονόματός του θα αποτελούσε εμμέσως έναν ελάχιστο φόρο τιμής προς τα 149 θύματά του. Ας λένε "ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings" ή "ο φονιάς της Germanwings" ή ό,τι άλλο... Θα ήταν πιο σωστό αν δεν δικαιωνόταν μια τέτοια φονική υστεροφημία...