Πέθανε και ο εισαγγελέας της ομηρίας στην Τουρκία

Πέθανε και ο εισαγγελέας της ομηρίας στην Τουρκία Facebook Twitter
3

Ο εισαγγελέας, θύμα της ομηρίας των μελών της ακροαριστερής οργάνωσης «Επαναστατικό Κόμμα-Μέτωπο Λαϊκής Απελευθέρωσης» (DHKP-C) που νωρίτερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο εξέπνευσε καθώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τα θανάσιμα τραύματα που είχε δεχτεί. Το θάνατο του Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

Νεκροί είναι και οι δύο δράστες της ομηρίας μετά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο κτίριο όπου κρατούσαν ως όμηρο τον εισαγγελέα που είχε δικάσει την υπόθεση με τη δολοφονία 15χρονου από αστυνομικό στα επεισόδια στο Γκεζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία η εισβολή των ειδικών δυνάμεων αποφασίστηκε όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από το γραφείο, όπου κρατείτο όμηρος ο εισαγγελέας. Στην σύντομη μάχη που ακολούθησε σκοτώθηκαν και οι δύο δράστες. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Συγχαρητήρια στις τουρκικές αρχές που διαχειριστηκαν με νηφαλιότητα την υπόθεση και με ψυχραιμία γλίτωσαν τον εισαγγελέα και σοφρωνισαν τους απαγωγείς. Για μένα ήταν ένα άκρως αναμαινομενο συμβάν στην γειτονική φασιστική Τουρκία (κυβέρνηση)