Δεν τους φαίνεται αλλά οι αυστριακοί εκεί στις κρύες Άλπεις κάνουν ένα μεγάλο άλμα στον τομέα «έρωτας», ανοίγοντας την πρώτη σχολή σεξ στον κόσμο. Τα σχέδια της διευθύντριας της σχολής Ylva Marie Thompson, που έχει βαρύ βιογραφικό στον τομέα είναι μεγαλεπίβολα.

 

Οι μαθητές της σχολής θα μελετήσουν την θεωρητική και πρακτική τέχνη του έρωτα και θα επικεντρωθούν σε ειδικότητες συμπεριλαμβανομένων των στάσεων, της τεχνικής, της ανατομίας και του πώς να χαϊδεύουν τον παρτενέρ τους.  

 

 

Το μάθημα, όπως είπαμε, δεν θα είναι μόνο θεωρητικό, θα έχει και εργαστήρια. Οι μαθητές που θα μένουν σε μικτούς κοιτώνες θα κληθούν να δείξουν στην πράξη όσα έμαθαν στη θεωρία, κάνοντας έρωτα μεταξύ τους. Η διευθύντρια τονίζει πάντως ότι οι ντροπαλοί δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετάσχουν στην πρακτική αλλά όπως λέει «εμείς προτείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη πρακτική εξάσκηση». Η σχολή προσπάθησε να διαφημιστεί και τηλεοπτικά, όμως τα κανάλια της έκλεισαν την πόρτα, θεωρώντας πρόστυχο το διαφημιστικό.

Τα μαθήματα κοστίζουν κάτι λιγότερο από 2 χιλιάδες ευρώ και ευπρόσδεκτοι είναι όλοι των άνω των 16 ετών. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα δίνονται πτυχία στους απόφοιτους και τι είδους πτυχία θα είναι.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr