Συμμορία πυρπόλησε 15χρονη Ινδή που αντιστάθηκε σε απόπειρα βιασμού

Συμμορία πυρπόλησε 15χρονη Ινδή που αντιστάθηκε σε απόπειρα βιασμού Facebook Twitter
7

Συμμορία έβαλε φωτιά σε 15χρονο κορίτσι στην Ινδία, επειδή αντιστάθηκε όταν αποπειράθηκαν να την κακοποιήσουν.

Όταν το έφηβο κορίτσι αντιστάθηκε στις προσπάθειες μίας συμμορίας ανδρών να τη βιάσουν, εκείνοι της έβαλαν φωτιά. Μία εβδομάδα αργότερα πέθανε. Πρόκειται για τον πιο πρόσφατο θάνατο στην Ινδία, όπου οι σεξουαλικές κακοποιήσεις των γυναικών αποτελούν συχνό φαινόμενο, παρά τη διεθνή κατακραυγή του 2012 για το θανατηφόρο ομαδικό βιασμό σε μαθήτρια.


Η συμμορία επιτέθηκε στην κοπέλα μόλις εκείνη βγήκε από το σπίτι της στην περιοχή Uttar Pradesh, στις 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, έξι άνδρες την άρπαξαν και την έσυραν ξανά μέσα στο σπίτι όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις άσεμνες χειρονομίες. Στη συνέχεια την έλουσαν με κηροζίνη και της έβαλαν φωτιά. Η μικρή μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, υπέκυψε όμως στα τραύματά της το βράδυ της Κυριακής.


Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις από τους έξι άνδρες και αναζητεί τους υπόλοιπους δύο. Όλοι οι δράστες κατάγονται από το ίδιο χωριό  με την 15χρονη κοπέλα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Το λιντσάρισμα δεν θα εμποδίσει και άλλα τέρατα να βιάσουν. Το έχουμε δει ξανά το ίδιο έργο. Το θέμα είναι η κυβέρνηση της Ινδίας που αγνοεί αυτό το τραγικό φαινόμενο αλλά και οι δυτικές χώρες που δεν αντιδρούν με πιέσεις για αλλαγές. Ακόμα και οι διάσημοι celebrities της Ινδίας αλλά και της Αμερικής πρέπει να διαμαρτυρηθούν και να εκμεταλλευτούν την δύναμη τους. Είναι συνένοχοι όλοι λοιπόν. Πρέπει να αναρωτηθούν επίσης γιατί συμβαίνει αυτό στην Ινδία ενώ στην Κίνα δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά..
Έχεις δίκαιο, αλλά ίσως δεν μαθαίνουμε τίποτα για την Κίνα επειδήμπορει να υπάρχει λογοκρισία ή ίσως η κουλτουρα βιασμού ναμην είναι όσο έντονη όσο την Ινδία. Στην Ινδία σε πολλές σειρές στην τηλεόραση η γυναίκα παρουσιάζεται σαν να κάνει οτί δεν θέλει, το αρσενικό πρέπει να της ριχτεί βίαια και στη συνέχεια η γυναίκα υποκύπτει στον "επηβήτορα". Αυτο προβάλεται σαν φλέρτ και όντως, όπως λες πρέπει ν´αλλαξει.Επίσης η Ινδία είναι κοινωνία που βασίζεται στις κάστες, οι κατώτερη ειναι οι dallit. Οι γυναίκες των dallit πέφτουν θύματα βιασμών και άγριων δολοφονιών, το ίδιο κι οι άντρες, ίσως όχι βιασμών, αλλά επίσης άγριας μεταχείρησης και δολοφονιών.
Φυσικα και ειναι συνενοχοι ολοι αυτοι που αναφερατε παραπανω!Ομως εχω παψει να εχω αυταπατες,το ειπατε κ εσεις,αγνοια και αδιαφορια ,παρ'ολη την τραγικοτητα των γεγονοτων!Ισως με το ιδιο νομισμα,αυτα τα ζωα να πληρωναν για το κακο που εκαναν.Δυστυχως στον κοσμο που ζουμε ,και το λεω με λυπη,αν δωσεις πονο και δυστυχια,μονο αν νιωσεις κ εσυ το ιδιο θα καταλαβεις το κακο που εκανες..Καμια πολιτεια και καμια κυβερνηση δεν θα τους κανει να καταλαβουν.