Ο 80χρονος σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον νυμφεύεται 26χρονη

Ο 80χρονος σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον νυμφεύεται 26χρονη Facebook Twitter
14

Μια 26χρονη πρόκειται να νυμφευθεί ο 80χρονος κατά συρροήν δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για μια σειρά δολοφονιών, ανάμεσα στις οποίες και η ευρισκόμενη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της  Σάρον Τέιτ, σύζυγος του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι.

Ο Μάνσον που ρίσκεται έγκλειστος σε φυλακές της Καλιφόρνια για πάνω από σαράντα χρόνια έκανε αίτηση για άδεια γάμου στις 7 Νοεμβρίου με την μελλοντική σύζυγό του Άφτον Ελάιν Μπάρτον.

Ο 80χρονος σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον νυμφεύεται 26χρονη Facebook Twitter

Όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, η 26χρονη ανακάλυψε τη «φιλοσοφία» του Μάνσον όταν ήταν έφηβη. Τότε μετακόμισε μάλιστα στην Καλιφόρνια ώστε να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται με το «είδωλο» της.

 «Είμαι απόλυτα μαζί του, και ο ίδιος είναι απόλυτα μαζί μου. Γεννήθηκα για αυτόν» είχε δηλώσει τον Αύγουστο στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN η 26χρονη.

Ο 80χρονος σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον νυμφεύεται 26χρονη Facebook Twitter
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Στην προκειμένη περίπτωση, αν κατάλαβα καλά, ποινικό μητρώο κοιτά. Η κοπέλα τον ερωτεύτηκε για την φιλοσοφία του και τις πράξεις του πριν την φυλάκιση! Τι να πει κανείς...