Τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου

Τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου Facebook Twitter
5

Η ετήσια έκθεση του ταξιδιωτικού ιστότοπου 'Sleeping in Airports' ζήτησε από 18.000 αναγνώστες να απαντήσουν στα ερωτηματολόγια που θα καθόριζαν τους χειρότερους και τους καλύτερους στο χώρο των αερομεταφορών. Στόχος της έρευνας δεν ήταν οι αεροπορικές εταιρείες, αλλά τα αεροδρόμια.

Τα κριτήρια για τη λίστα ήταν οι ανέσεις και έλλειψη αυτών (καθίσματα στις αίθουσες αναμονής, θερμοκρασία στους σταθμούς και τις αίθουσες, μεγάλες ουρές κτλ), ψυχαγωγία και παροχές (εστιατόρια και καταστήματα), καθαριότητα σε κοινόχρηστους χώρους και εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

 

Τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου Facebook Twitter

 

Τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου σύμφωνα με το 'Sleeping in Airports':

 

1. Benazir Bhutto International Airport, Πακιστάν

2. King Abdulaziz International Airport, Σαουδική Αραβία

3. Tribhuvan International Airport, Νεπάλ

4. Ninoy Aquino International Airport, Φιλιππίνες 

5. Tashkent International Airport, Ουζμπεκιστάν 

6. (tie) Paris Beauvais-Tille Airport, Γαλλία

6. (tie) Frankfurt-Hahn Airport, Γερμανία

8. Bergamo Orio al Serio Airport, Ιταλία

9. Berlin Tegel Airport, Γερμανία

10. LaGuardia Airport, Η.Π.Α

Τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου Facebook Twitter

Τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης σύμφωνα με το 'Sleeping in Airports':

 

1. Paris Beauvais-Tille International Airport, Γαλλία

2. Frankfurt Hahn International Airport, Γερμανία

3. Bergamo Orio al Serio International Airport, Ιταλία

4. Berlin Tegel International Airport, Γερμανία

5. Rome Ciampino International Airport, Ιταλία

6. Barcelona Girona-Costa Brava International Airport, Ισπανία

7. Paris Orly International Airport, Γαλλία

8. London Luton International Airport, Βρετανία

9. Warsaw-Modlin Mazovia International Airport, Πολωνία

10. Rome Fiumicino International Airport, Ιταλία

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
Παραπλανητικος ο τιτλος.Προκειται για τα λιστες με τα χειροτερα αεροδρομια για ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Απευθυνεται κυριως σε αυτους που πετανε ξημερωματα και δεν θελουνε να πιανουν δωματιο σε ξενοδοχειο (γιατι οχι)Δηλαδη καθυστερηση πτησεων, χαμενες βαλιτσες, επιπεδα ασφαλειας, γραφειοκρατεια, κακη διαρρυθμιση χωρου, συνεπεια οδηγιων και ανακοινωσεων δεν μετρανε καθολου. Αντιθετα το ζητουμενο ειναι οι καβατζες για ξαπλα, μεταμεσονυχτια προσβαση σε ψιλικα/ροφηματα/σνακ και wifi για να περασει η ωρα.
Ακριβώς! Και το Frankfurt Hahn ειναι όντως ένα από τα πιο αφιλόξενα. Τα ελάχιστα καθίσματα που έχει είναι παντελώς άβολα (κουράζεσαι να κάθεσαι, δεν το συζητάμε καν για ύπνο), σχεδόν μηδαμινές παροχές - όσες φορές έχω πάει μέχρι τώρα δεν έχω βρει ποτέ μπρίζα που να λειτουργεί... εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο αεροδρόμιο εξυπηρετεί κατά βάση πτήσεις της Rayanair για τις οποίες χρειάζεται συνήθως να περάσεις το βράδυ σου στο αεροδρόμιο. Ίσως γι' αυτό να είναι και τόσο ψηλά στη λίστα με τα χειρότερα για να κοιμηθείς.
Το fiumicino αλλά και το Berlin Tegel δν μου φάνηκαν βρώμικα, καθόλου μπορώ να πω.. Αυτό που θα έβαζα εγώ στη λίστα είναι το αεροδρόμιο Ηρακλείου.. Αεροπλάνα παρκαρισμένα δίπλα στα αυτοκίνητα, κλιματισμός πουθενά, υπαίθρια γκισέ προχειροφτιαγμενα, αναγγελίες χωρίς μεγάφωνα, σκουπίδια παντού, χαμηλά ταβάνια και αποπνικτική ατμόσφαιρα. Το κερασάκι ήταν το ενιαίο check in για όλες τις πτήσεις!!