«Σοφός» διέταξε να βιαστεί ανήλικη για να τιμωρηθεί ο αδελφός της

«Σοφός» διέταξε να βιαστεί ανήλικη για να τιμωρηθεί ο αδελφός της Facebook Twitter
3

Τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού διέταξε αρχηγός χωριού στην ανατολική Ινδία για να τιμωρηθεί ο αδελφός της που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος γειτόνισσάς τους.

Η γειτόνισσα και ο σύζυγος πήγαν στους δημογέροντες για να καταγγείλουν το γεγονός και ένας από αυτούς πρότεινε στο σύζυγο να βιάσει την αδελφή ή τη σύζυγο του δράστη για εκδίκηση.

 «Την οδήγησαν στη ζούγκλα και την βίασαν. Ήρθαν όλοι οι χωρικοί, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Κλαίγαμε, ζητούσαμε βοήθεια όμως κανείς δεν έκανε τίποτα», είπε η μητέρα του κοριτσιού στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-IBN.

Η αστυνομία συνέλαβε τον βιαστή και τον δημογέροντα, όπως και τον αδελφό της ανήλικης η οποία αναφέρεται από διαφορετικά μέσα ως 11χρονη ή ως 14χρονη και ανήκει σε κάστα που θεωρείται κατώτερη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πολυπολιτισμικότητα. Εξ άλλου 'Όλη η γή ένα χωριό". Άνθρωποι αγκαλιασμένοι, χαρούμενοι, μιά παρέα. Ο καθένας με τα ήθη, τις συνήθειες, τις παραδόσεις του - φολκλόρ που ανακατεύονται χαρούμενα, όπως τα χρώματα και οι μουσικές σ'ένα φεστιβάλ, σ'ένα καρναβάλι. Και ανεκτικότητα, αποδοχή, κατανόηση, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς προκαταλήψεις, με ανοιχτό μυαλό και ευρεία ματιά. Ελάτε αύριο στην κλειτορειδεκτομή της κόρης μας, θα μας τιμήσετε. Κι εσείς στον γάμο της δικιάς μας, που είναι 9 χρονών και την "δίνουμε" σ'έναν 55άρη με άσπρα μούσια μέχρι τον αφαλό. Καλός γαμπρός, μπορεί να παντρευτεί και τη δικιά σας άν θέλετε, έχει μόνο 3 "συζήγους" ώς τώρα.
Μην μπερδεύουμε την πολυπολιτισμικότητα με την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα δεύτερα είναι αδιαπραγμάτευτα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιοι πολιτισμοί θα χρειαστεί να "στερηθουν" τα ήθη και έθιμά τους.
Χίλια μπράβο! Όλες οι παραδόσεις (και οι δικές μας) οφείλουν να ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των Δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ. Και τότε να γίνονται σεβαστές και η κουζίνα τους και οι χοροί τους, γιατί όχι. Αλλά, ξεδοντιασμένες.