Πέθανε φίλαθλος την ώρα των πέναλτι Βραζιλίας-Χιλής

Πέθανε φίλαθλος την ώρα των πέναλτι Βραζιλίας-Χιλής Facebook Twitter
0

Για γερά νεύρα ήταν, όπως φάνηκε, ο αγώνας μεταξύ της Βραζιλίας και της Χιλής.

Ένας 69χρονος Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του αφού η καρδιά του τον πρόδωσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι στο ματς με την Χιλή.

Ο άτυχος φίλαθλος, ο οποίος ήταν διαβητικός, βρισκόταν σε ένα μπαρ του Μπέλο Οριζόντε κοντά στο στάδιο "Μινεϊράο" και παρακολουθούσε τον αγώνα όταν άρχισε να αισθάνεται δυσφορία.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα "Estado de Minas", ο 69χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά κατέληξε λίγο αργότερα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Βραζιλία-Χιλή χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα τουλάχιστον 98 άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας 50χρονης που είχε καρδιακό πρόβλημα κι ενός νεαρού που έσπασε τη μύτη του σε έναν καβγά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ