Επτά άνθρωποι πέθαναν σε πηγάδι προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλο

Επτά άνθρωποι πέθαναν σε πηγάδι προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλο Facebook Twitter
2

Επτά συνολικά άνθρωποι έπεσαν σε πηγάδι στην περιοχή Σιμ Ρίπ της Καμπότζης και σκοτώθηκαν προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν χαρτονομίσματα των 3.000 ριέλ (0,50 ευρώ) έπεσαν από 50χρονο την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει νερό από το πηγάδι.

Αφού προσπάθησε να τα πιάσει και δεν μπόρεσε εγκατέλειψε την προσπάθεια και αφηγήθηκε το γεγονός στην οικογένεια του. Τότε, μέσα στο σκοτάδι κατέβηκε στο πηγάδι ο 11χρονος γιός του και πέθανε λόγω του ελάχιστου οξυγόνου. Ακολούθησαν οι δύο αδελφές του ηλικίας 13 και 15 ετών και ένας γείτονάς τους ηλικίας 12 ετών. «Αλλά πέθαναν όλοι εκεί κάτω», δήλωσε αστυνομικός.

Στη συνέχεια στο πηγάδι κατέβηκαν τρεις ενήλικες για να σώσουν τα παιδιά, όμως δεν τα κατάφεραν ούτε αυτοί.

Τις σορούς των επτά θυμάτων τις ανέβασαν στην συνέχεια ντόπιοι στην επιφάνεια με σκοινιά.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, περίπου το 20% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας στην Καμπότζη, δηλαδή με λιγότερο από 1,25 δολάριο κατά κεφαλήν ημερησίως.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αν ισχύει, που γιατί όχι, πόσο κρίμα...21ος αιώνας, και κάποιοι άνθρωποι ζουν σε τέτοιες, και χειρότερες συνθήκες..θα τελειώσει άραγε ποτέ αυτή η εκμετάλλευση? Αμφιβάλλω...
ρε παιδια οταν γραφετε ενα τετοιο αρθρο, βαλτε και μια πηγη να ξερουμε αν ειναι εγκυρο ή οχι... Ουτε πηγη υπαρχει ουτε ονομα συντακτη.. κρυφο το εχετε??