Απεργία της ΓΣΕΕ

Συρία: Απελευθερώθηκαν οι 4 απαχθέντες δημοσιογράφοι

Συρία: Απελευθερώθηκαν οι 4 απαχθέντες δημοσιογράφοι Facebook Twitter
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι απελευθερώθηκαν οι 4 Γάλλοι δημοσιογράφοι που είχαν απαχθεί από αγνώστους στη Συρία τον Ιούνιο του 2013.

Οι τέσσερις άνδρες είναι «καλά στην υγεία τους παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες της αιχμαλωσίας τους», πρόσθεσε ο πρόεδρος, ο οποίος διευκρίνισε ότι αυτοί θα βρίσκονται στη Γαλλία «εντός των προσεχών ωρών».

Ο Ντιντιέ Φρανσουά, ανταποκριτής του ραδιοσταθμού Europe 1, και ο φωτοειδησεογράφος Εντουάρ Ελιά είχαν απαχθεί στο βόρειο Χαλέπι στις 6 Ιουνίου του 2013. Ο Νικολά Ενίν, δημοσιογράφος του περιοδικού «Le Point», και ο Πιερ Τορέ, ανεξάρτητος φωτοειδησεογράφος, είχαν απαχθεί δύο εβδομάδες αργότερα, στις 22 Ιουνίου στην Ράκα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνών μέσων ενημέρωσης στη Συρία κρατούνται περισσότεροι από 30 δημοσιογράφοι.

0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ