Κλυδωνίζεται η τουρκική κυβέρνηση

Κλυδωνίζεται η τουρκική κυβέρνηση Facebook Twitter
0

Ένας ακόμη βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ο Ερντάλ Καλκάν παραιτήθηκε του αξιώματος του μετά τις αποκαλύψεις για κυβερνητική διαφθορά στην Τουρκία ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν δύο ακόμη παραιτήσεις. Ο Καλκάν είναι ο πέμπτος βουλευτής του κόμματος Ερντογάν που παραιτείται.

Χθες ο Τούρκος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ευρύ ανασχηματισμό αλλάζοντας 10 υπουργούς ενώ το βράδυ η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος παρέπεμψε στο πειθαρχικό τους βουλευτές Ερντάλ Καλκάν, Χαλούκ Όζνταλγκα και Ερτουγρούλ Γκιουνάϊ.

Ο τελευταίους που ήταν και υπουργός Πολιτισμού θα δώσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι ενώ μέσω τουίτερ προανήγγειλε ότι δεν θα παραμείνει στο κόμμα.  

Κλυδωνισμοί στο χρηματιστήριο

 

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο χρηματιστήριο που από τις 17 Δεκεμβρίου οπότε και αποκαλύφθηκε η υπόθεση των δωροδοκιών έχει σημειώσει πτώση πάνω από 17%.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM