To βιβλιοπωλείο της Εστίας θα επαναλειτουργήσει

To βιβλιοπωλείο της Εστίας θα επαναλειτουργήσει Facebook Twitter
3

Το ιστορικό "Βιβλιοπωλείον της Εστίας", επτά μήνες μετά το κλείσιμό του, ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά, λίγο πιο πάνω από τη Σόλωνος, στη Διδότου και Δελφών, ανάμεσα στα Εξάρχεια και το Κολωνάκι. Στο νέο βιβλιοπωλείο θα φιλοξενούνται μόνο βιβλία του ομώνυμου εκδοτικού οίκου. Το κτίριο στο οποίο θα στεγαστεί μάλιστα είναι η παλιά κατοικία του Ιωάννη Κολλάρου, ενός εκ των θεμελιωτών του οίκου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ η επικεφαλής του εκδοτικού οίκου Εύα Καραϊτίδη "Προσδοκούμε τα καλύτερα και τα ουσιαστικότερα: εκεί θα εκτίθενται οι τίτλοι μας όπως πουθενά αλλού, για την καλύτερη περιδιάβαση και εξυπηρέτηση των αγοραστών λιανικής και χονδρικής πώλησης. Προσδοκούμε συσπείρωση και διεύρυνση ενός κοινού που εκτιμά την παράδοση αλλά και την καινοτομία, που θα ανακαλύπτει στον ίδιο χώρο τη γενιά του '30, αλλά και τους σπουδαίους σύγχρονους Ελληνες και ξένους συγγραφείς".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ