H Σεούλ λανσάρει τη "Gangnam Style" τουριστική της αστυνομία

H Σεούλ λανσάρει τη "Gangnam Style" τουριστική της αστυνομία Facebook Twitter
0

Τα κουστούμια του νέου σώματος έχει σχεδιάσει ο Kim Seo-ryong, που είναι υπεύθυνος για αρκετές από τις εμφανίσεις του φοβερά ταλαντούχου νοτιοκορεάτη "ράπερ" Psy. Στην ορκωμοσία των νέων αστυνόμων φυσικά και παίχτηκε η διεθνής επιτυχία "Gangnam Style" και μια ομάδα μάλιστα από αυτούς το χόρεψε, με ιδιαίτερη προσοχή στην χορογραφία.

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας προχώρησε στη δημιουργία αυτού του νέου σώματος ως απάντηση στον αυξημένο αριθμό των τουριστών που επισκέπτονται την πρωτεύουσα. Οι 101 γυναίκες και άνδρες θα περιπολούν στις μεγαλύτερες τουριστικές περιοχές της Σεούλ και θα βοηθούν τους τουρίστες με Αγγλικά, Ιαπωνικά και Κινέζικα και θα μεριμνούν για να μην υπάρχουν υπερχρεώσεις σε ταξί και καταστήματα.

Ο "ράπερ" βοηθά όπως μπορεί τον τουρισμό της Νότιας Κορέας. Εκτός από την τουριστική αστυνομία που δημιουργήθηκε καθ' εικόνα του, έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο του υπουργείου Τουρισμού της Κορέας.

Υ.γ. Το βίντεο για το Gagnam Style έχει 1.79 δισ. views στο youtube, τα περισσότερα σε όλη την ιστορία του site.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM