ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

«Ο Άριελ Κάστρο κρεμάστηκε στην προσπάθεια να αυτοϊκανοποιηθεί»

«Ο Άριελ Κάστρο κρεμάστηκε στην προσπάθεια να αυτοϊκανοποιηθεί» Facebook Twitter
5

Ο Αριέλ Κάστρο, το «τέρας του Κλίβελαντ», πιθανότατα δεν αυτοκτόνησε, αλλά ο θάνατος του προέρχεται από ερωτική ασφυξία κατά τη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης.

Την είδηση μετέδωσε το TIME, που αναφέρει συγκεκριμένα ότι είναι πολύ πιθανό, οι αρχικές πληροφορίες που υπήρχαν μετά τον θάνατο του Κάστρο να ήταν λανθασμένες.

Να θυμίσουμε ότι ο Αριελ Κάστρο, βρέθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου κρεμασμένος στο κελί του. Αμέσως αποκλείστηκε η δολοφονία, επειδή βρισκόταν σε κελί απομόνωσης. Τα δημοσιεύματα τότε, έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

Ωστόσο, πληροφορίες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν ότι ο απαγωγέας που κρατούσε επί δεκαετία τρεις κοπέλες ομήρους, ως σκλάβες του σεξ, ούτε αυτοκτονικές τάσεις είχε, ούτε άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα.

Σύμφωνα μάλιστα με νέα έκθεση που αφορά τις συνθήκες θανάτου του Κάστρου, είναι πολύ πιθανό ο 53χρονος να πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης.

Και τούτο επειδή όταν ο Κάστρο βρέθηκε απαγχονισμένος, το παντελόνι και το εσώρουχό του ήταν κατεβασμένο μέχρι τους αστραγάλους.

Πάντως οι αρχές διατηρούν ακόμα επιφυλάξεις και δεν έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά.

Το «τέρας του Κλίβελαντ»

 

Ο Άριελ Κάστρο, η αλλιώς ο "βασανιστής του Κλίβελαντ", είχε καταδικαστεί την 1η Αυγούστου σε ισόβια και 1.000 χρόνια φυλακή, χωρίς δικαίωμα για αναστολή.

Συνελήφθη στις αρχές Μαΐου όταν ένα από θύματά δραπέτευσε από το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου ο 53χρονος πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου κρατούσε κλειδωμένες επί δεκαετία τρεις γυναίκες.

Τις γυναίκες αυτές τις κρατούσε ομήρους στο υπόγειο του σπιτιού του. Με μία μάλιστα από αυτές είχε αποκτήσει και μια κόρη.

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM