UPDATE: Περισσότεροι απο 300, οι νεκροί από τον σεισμό στο Πακιστάν

UPDATE: Περισσότεροι απο 300, οι νεκροί από τον σεισμό στο Πακιστάν Facebook Twitter
1

UPDATE: Τριακόσιοι είκοσι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό των θυμάτων, από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στο νοτιοδυτικό Πακιστάν.

Τον τραγικό απολογισμό ανακοίνωσαν πριν από λίγο τοπικοί αξιωματούχοι. «Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 285 σοροί στην επαρχία του Αγουαράν" είπε στο Reuter αξιωματούχος που πρόσθεσε πως «έχουν περισυλλεγεί 42 πτώματα στη γειτονική επαρχία του Κετς».


Τουλάχιστον 208 άνθρωποι έχουν χάσει ως τώρα τη ζωή τους από το μεγάλο σεισμό, με μέγεθος 7.7 Ρίχτερ σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, που χτύπησε χθες την επαρχία Βελουχιστάν, στο Πακιστάν.

Ο σεισμός όμως είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο νησί στα ανοιχτά των πακιστανικών ακτών. «Δεν είναι τίποτα λιγότερο από θαύμα», δήλωσε κάτοικος της πόλης Γκουαντάρ , στο ABC.

 

Οι κάτοικοι που είδαν έκπληκτοι το νησί να αναδύεται περίπου μισό μίλι από την ακτή, το περιγράφουν ως 70 περίπου μέτρα μακρύ ενώ τηλεοπτικοί σταθμό προβάλλουν πλάνα στα οποία φαίνεται μια κοκκώδης, βραχώδης μάζα να περιβάλλεται από νερό. Ψαράς δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η δημιουργία του νησιού ήταν μια σταδιακή διαδικασία.

" Όλοι οι άνθρωποι από το χωριό βγήκαν για να το δουν και προσεύχονταν την ίδια στιγμή », λέει.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ