Αυστραλία: Αγνοούμενος βρέθηκε στην ύπαιθρο έπειτα από 18 ημέρες, έζησε «τρώγοντας μανιτάρια»

Αυστραλία: Αγνοούμενος βρέθηκε στην ύπαιθρο έπειτα από 18 ημέρες, έζησε «τρώγοντας μανιτάρια» Facebook Twitter
0

Ένας 58χρονος άνδρας που αγνοούνταν στην Αυστραλία εντοπίστηκε έπειτα από 18 ημέρες, έχοντας ζήσει τρώγοντας μανιτάρια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η τελευταία φορά που είχαν δει τον Ρόμπερτ Γουέμπερ ήταν στις 6 Ιανουαρίου, όταν έφυγε από ξενοδοχείο στην πόλη Κίλκιβαν με τον σκύλο του. Τα προβλήματα για τον 58χρονο ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητό του κόλλησε στη λάσπη, σε έναν επαρχιακό δρόμο.

Τις πρώτες τρεις ημέρες έμεινε στο αυτοκίνητο, αλλά το εγκατέλειψε όταν ξέμεινε από νερό. Στη συνέχεια χάθηκε, αλλά έμεινε κοντά σε ένα φράγμα, όπου «κοιμόταν στο χώμα, έπινε νερό από το φράγμα και έτρωγε μανιτάρια», σύμφωνα με την αστυνομία.

Αυτή την εβδομάδα σταμάτησαν η επιχείρηση για τον εντοπισμό του, που γινόταν και με τη συνδρομή εναέριων μέσων, αλλά οι αρχές ζήτησαν από τους ντόπιους να έχουν τον νου τους για τον αγνοούμενο.

Τελικά ένας ντόπιος πολιτικός, ο Τόνι Πέρετ, και η σύζυγός του εντόπισαν τον Γουέμπερ σήμερα, Κυριακή, έπειτα από έρευνα στη φάρμα τους. Ήταν σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητό του.

«Καθόταν κάτω από ένα δέντρο, κοντά στο φράγμα και μας κουνούσε τα χέρια. Περάσαμε πολλές φορές από το σημείο την περασμένη εβδομάδα και όταν τον βρήκαμε ήταν αρκετά αναπάντεχο», περιέγραψε ο Πέρετ στο ABC. Ο σκύλος του Γουέμπερ δεν έχει εντοπιστεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ