Δανία: Υπόνοιες για πλαστά τεστ κορωνοϊού στο Ντουμπάι

Δανία: Υπόνοιες για πλαστά τεστ κορωνοϊού στο Ντουμπάι Facebook Twitter
EPA
0

Η Δανία ανακοίνωσε ότι έχει υπόνοιες για πλαστά τεστ covid-19 από πτήσεις στο Ντουμπάι.

Ειδικότερα, η Δανία, όπου για να εισέλθει κάποιος αεροπορικά πρέπει να επιδείξει αρνητικό τεστ κορωνοϊού τουλάχιστον 24 ωρών, αναστέλλει για διάστημα πέντε ημερών τις πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λόγω αμφιβολιών για την αξιοπιστία των διαγνωστικών τεστ που διενεργούνται εκεί.

«Όλες οι εμπορικές πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναστέλλονται για πέντε ημέρες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το αρνητικό τεστ που απαιτείται έγινε πραγματικά και με σωστό τρόπο», εξήγησε ο υπουργός Μεταφορών της Δανίας Μπένι Ένγκελμπρεχτ.

Οι αρχές της Δανίας έλαβαν μια ειδοποίηση σχετικά με την αυθεντικότητα των διαγνωστικών τεστ για Covid-19 που διενεργούνται στο Ντουμπάι και θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα τεστ αυτά γίνονται σωστά αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να αγοράσει ψεύτικα τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα, διευκρίνισε ο ίδιος.

Αν και άλλοι τουριστικοί προορισμοί επιβάλλουν αυστηρούς περιορισμούς προκειμένου να ελέγξουν την εξάπλωση της Covid-19, το Ντουμπάι έχει κρατήσει τις πόρτες του ανοικτές στους τουρίστες.

Κάποιες διασημότητες από τη Δανία πρόσφατα επισκέφτηκαν το Ντουμπάι, προκαλώντας τις επικρίσεις της πρωθυπουργού Μέτε Φρέντερικσεν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ