Η κόρη του Τραμπ, Τίφανι, αρραβωνιάστηκε τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Μάικλ Μπούλος - Η φωτογραφία στο Instagram

Η κόρη του Τραμπ, Τίφανι, αρραβωνιάστηκε τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Μάικλ Μπούλος - Η φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
0

Μπορεί σήμερα να είναι η τελευταία ημέρα του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όμως η κόρη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Τίφανι, δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Ο λόγος; Ο αρραβώνας της με τον σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος, κληρονόμο της εταιρείας Boulos Enterprises.

Η 27χρονη κόρη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ μοιράστηκε τη χαρά της με τους θαυμαστές της μέσω των social media. 

«Ήταν μεγάλη τιμή που κατάφερα να γιορτάσω πολλά σημαντικά γεγονότα και ιστορικές στιγμές, να δημιουργήσω μνήμες εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, με την πιο σημαντική εξ' αυτών, ο αρραβώνας μου με τον αγαπημένο μου Μάικλ» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ευλογημένη και πολύ χαρούμενη για το επόμενό μου κεφάλαιο».

Την ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η ίδια να φοράει το διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι του αρραβώνα, έχοντας αγκαλιά τον Μάικλ Μπούλος. Μάλιστα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα στον Λευκό Οίκο.

 

Ο 23χρονος δισεκατομμυριούχος, Μάικλ Μπούλος o οποίος είναι ο κληρονόμος του ομίλου Boulos Enterprises, γεννήθηκε στον Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ για να βρίσκεται κοντά στην Τίφανι. «Σε αγαπώ, αγάπη μου» έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τίφανι, ο Μπούλος, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία τους στο Instagram.

Η μικρή κόρη του Τραμπ και ο 22χρονος κληρονόμος της εταιρείας Boulos Enterprises γνωρίστηκαν στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2018. Έκτοτε είναι ζευγάρι.

Η Τίφανι ήταν στο νησί μαζί με την ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν. Είχε χωρίσει από τον προηγούμενο σύντροφό της, τον Τος Μεκάνικ, με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι, λίγους μήνες πριν τη γνωριμία της με τον Μάικλ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ