Αυστραλία: Ψαράδες βρήκαν γυμνό φυγά πάνω σε δέντρο, σε έλος με κροκόδειλους- Ήταν εκεί «4 ημέρες»

Αυστραλία: Ψαράδες βρήκαν γυμνό φυγά πάνω σε δέντρο, σε έλος με κροκόδειλους- Ήταν εκεί «4 ημέρες» Facebook Twitter
0

Δύο ψαράδες στη βόρεια Αυστραλία έσωσαν έναν φυγά, που τον βρήκαν γυμνό, ανεβασμένο σε δέντρο, πάνω από έλος γεμάτο κροκόδειλους.

Ο Κεβ Τζόινερ και ο Καμ Φάουστ άκουσαν ξαφνικά κάποιον να καλεί σε βοήθεια και είδαν ότι ήταν ανεβασμένος σε κλαδιά δέντρου. Ο άνδρας τους ικέτευσε να του δώσουν λίγο νερό και τους είπε ότι ήταν εκεί τέσσερις ημέρες και έζησε τρώγοντας σαλιγκάρια.

Ο εν λόγω 40χρονος άνδρας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 9News, φέρεται να είχε παραβιάσει την εγγύηση για ένοπλη ληστεία. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για φυγά που είχε διαφύγει της προσωρινής κράτησης λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Στην αρχή δεν τον πιστέψαμε. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν σε κακή κατάσταση, αποφασίσαμε να τον βοηθήσουμε», δήλωσε στο BBC ο Φάουστ, ο ένας από τους ψαράδες.

Αυστραλία: Ψαράδες βρήκαν γυμνό φυγά πάνω σε δέντρο, σε έλος με κροκόδειλους- Ήταν εκεί «4 ημέρες» Facebook Twitter

Ο 40χρονος είπε στους ψαράδες ότι πήγε σε συναυλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και «πιστέψαμε ότι είχε μια κακή νύχτα», δήλωσε ο Φάουστ. Οι ψαράδες του επέτρεψαν να ανέβει στη βάρκα τους και ο ένας του έδωσε το σορτσάκι του, καθώς ήταν γυμνός. «Είχε γρατσουνιές, ήταν γεμάτος τσιμπήματα κουνουπιών, με λάσπη στο πρόσωπο και το στέρνο του», περιέγραψε ο άλλος ψαράς, ο Τζόινερ.

Αφού τον παρέλαβαν, του έδωσαν μια μπύρα και κάλεσαν ασθενοφόρο. Η αστυνομία τον συνέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ