Βίντεο: Οι σκύλοι του Τζο Μπάιντεν «έστειλαν» τις δικές τους ευχές για τα Χριστούγεννα

Βίντεο: Οι σκύλοι του Τζο Μπάιντεν «έστειλαν» τις δικές τους ευχές για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Ο Champ και ο Major είναι ήδη ανάμεσα στα πιο διάσημα κατοικίδια του πλανήτη, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα εγκατασταθούν μαζί με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Τώρα οι δύο σκύλοι έστειλαν το δικό τους «χριστουγεννιάτικο μήνυμα».

Μετά τον Nemo, τον σκύλο του Εμανουέλ Μακρόν που πριν από λίγες ημέρες πρωταγωνίστησε σε βίντεο υπέρ της υιοθεσίας εγκαταλελειμμένων ζώων, τη «σκυτάλη» πήραν οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί που θα γίνουν «ομόλογοί« του σε λίγο καιρό.

Στο βίντεο ο 12 ετών Champ πασχίζει να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του, «αράζοντας» κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού. Αντιθέτως, ο Major, που τον υιοθέτησαν οι Μπάιντεν το 2018, τρέχει ασταμάτητα στο σπίτι και παίζει.

«Όπως και να γιορτάσετε φέτος, ο Champ και ο Major στα εύχονται καλά Χριστούγεννα», ήταν το μήνυμα της ανάρτησης στον λογαριασμό του Τζο Μπάιντεν. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο εκλεγμένος πρόεδρος τραυματίστηκε στο πόδι παίζοντας με τον Major και αναγκάστηκε να φορέσει ειδική μπότα.

View this post on Instagram

A post shared by Joe Biden (@joebiden)


Βέβαια ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν δημοσίευσαν και ένα πιο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

Σε αυτό, ο εκλεγμένος πρόεδρος σημειώνει ότι η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για πολλούς Αμερικανούς, που πασχίζουν να βρουν δουλειά, να πληρώσουν λογαριασμούς ή να έχουν φαγητό και συμπληρώνει ότι αυτή η κατάσταση «μας υπενθυμίζει ότι είμαστε σε αυτό τον κόσμο για να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον, να δίνουμε ό,τι μπορούμε».

Από την πλευρά της, η επόμενη Πρώτη Κυρία σημειώνει ότι «πολλές οικογένειες είναι αντιμέτωπες με τα πρώτα Χριστούγεννα έχοντας χάσει έναν αγαπημένο. Ο Τζο κι εγώ γνωρίζουμε αυτή τη θλίψη και ότι σε τέτοιες στιγμές, μια ευγενική λέξη μπορεί να σημαίνει τόσα πολλά». Στη συνέχεια εκφράζει ευγνωμοσύνη στους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή και τους επιστήμονες που εργάστηκαν για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

«Λαμπρότερες ημέρες έρχονται σύντομα», λέει η Τζιλ Μπάιντεν. «Γιορτάζουμε χωριστά, αλλά όχι μόνοι και ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά», συμπληρώνει.

View this post on Instagram

A post shared by Joe Biden (@joebiden)

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM