Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, κατηγορεί τη μητέρα της για εκβιασμό - Νέα αγωγή εναντίον της

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, κατηγορεί τη μητέρα της για εκβιασμό - Νέα αγωγή εναντίον της Facebook Twitter
Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, κατηγορεί τη μητέρα της για εκβιασμό (EPA)
0

Για εκβιασμό προκειμένου να αποσπάσει χρήματα κατηγορεί η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, τη μητέρα της, μετά τη νέα αγωγή που κατέθεσε εναντίον της.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στην Καλιφόρνια, τα οποία επικαλείται το περιοδικό PEOPLE, η μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, η 68χρονη Σοφία Λέιν, μήνυσε την κόρη της, ζητώντας οικονομική υποστήριξη, ισχυριζόμενη ότι εργάστηκε χωρίς αμοιβή ως «προσωπική βοηθός και νταντά» επί πολλά χρόνια για την οικογένειά της.

Η Λέιν προσθέτει στην αγωγή ότι πριν από το θάνατό του Μπράιαντ στις 26 Ιανουαρίου, ο Κόμπι «υποσχέθηκε να φροντίσει τη" πεθερά του "για το υπόλοιπο της ζωής της».

«Δυστυχώς, οι υποσχέσεις του Κόμπι Μπράιαντ δεν μπορούν να επαληθευτούν επειδή είναι νεκρός και η Βανέσα Μπράιαντ έκανε κάθε τι που μπορούσε να κάνει για να ακυρώσει όλες τις υποσχέσεις του προς την Λέιν. Η Βανέσα δεν σκόπευε να τιμήσει οποιαδήποτε από τις συμφωνίες και τις υποσχέσεις του Μπράιαντ σε οποιοδήποτε στάδιο» αναφέρει η αγωγή.

Σε δήλωση στο People, η Bανέσα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έχασε και την 13χρονη κόρη της Τζιάνα, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της «συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπους για να εκβιάσει ένα οικονομικό απροσδόκητο όφελος από την οικογένειά μας». 

«Την στήριξα για σχεδόν 20 χρόνια, και δεν ήταν ποτέ προσωπικός βοηθός μου ή του Κόμπi, ούτε ήταν νταντά», λέει η Βανέσα, η οποία έχει ακόμα τρία παιδιά. «Ήμουν πάντα η μητέρα που έμενε στο σπίτι και εγώ και ο Κόμπε ήμασταν αυτοί που φροντίζαμε τα παιδιά μας».

«Για σχεδόν δύο δεκαετίες, κανονίζαμε η μητέρα μου να ζει κοντά μας, χωρίς κόστος, γιατί είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει το σπίτι της μετά το διαζύγιό της. Ο σύζυγός μου και εγώ αισθανθήκαμε ότι ήταν καλύτερο να μην μένει στο σπίτι μας. Έβλεπε τα κορίτσια μας κατά καιρούς όπως κάνουν οι περισσότερες γιαγιάδες.

»Ήταν η γιαγιά που την στήριζε ο γαμπρός της κατόπιν αιτήματός μου», ισχυρίζεται η Βανέσα.

«Τώρα θέλει να μου χρεώσει 96 δολάρια την ώρα για υποτιθέμενη 12ωρη καθημερινή εργασία για 18 χρόνια, λέγοντας ότι πρόσεχε τα εγγόνια της. Στην πραγματικότητα, έκανε μπέιμπι σίτινγκ περιστασιακά στα μεγαλύτερα κορίτσια μου όταν ήταν νήπια. Ήδη την τελευταία δεκαετία, τα παιδιά μας ήταν μαθητές και αθλητές πλήρους απασχόλησης και δεν είχα άλλο παιδί μέχρι το 2016. Οι ισχυρισμοί της είναι προφανώς ψευδείς, αλλά έστω και τότε προσπάθησα ακόμα, επανειλημμένα, να συνεργαστώ με τη μητέρα μου.

»Σε αντίθεση με αυτό που λέει, δεν έχω φύγει από το πλευρό των παιδιών, από την ημέρα του δυστυχήματος, εκτός από όταν χρειάστηκε να επισκεφτώ το νεκροταφείο για να κανονίσω τις διαδικασίες».

»Νωρίτερα φέτος, έψαχνα για ένα νέο σπίτι για αυτήν και, μια εβδομάδα αργότερα, πήγε στην τηλεόραση και έδωσε μια συνέντευξη που υποτιμούσε την οικογένειά μας, με ψευδείς κατηγορίες ενώ ζούσε χωρίς ενοίκιο σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Newport Coast. Ακόμα και μετά από αυτήν την προδοσία, ήμουν πρόθυμη να παράσχω στη μητέρα μου μηνιαία υποστήριξη για το υπόλοιπο της ζωής της αλλά ούτε αυτό δεν ήταν αρκετά καλό.

»Αντίθετα, ήρθε σε επαφή με διαμεσολαβητές (σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται, ο αριθμός τηλεφώνου μου δεν έχει αλλάξει) και ζήτησε 5 εκατομμύρια δολάρια, ένα σπίτι και ένα SUV της Mercedes. Επειδή δεν υποχώρησα στις οδυνηρές απειλές και τις χρηματικές της απαιτήσεις, έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και κάνει ψευδείς και παράλογους ισχυρισμούς»

Η Βανέσα χαρακτηρίζει επίσης την αγωγή της μητέρας της ως «επιπόλαια, ντροπιαστική και αδιανόητα βλαβερή».

»Δεν έχει σημασία για το πώς αυτό επηρεάζει τα παιδιά μου και εμένα. Θέλει να ζήσει μακριά από τις κόρες μου και εμένα για το υπόλοιπο της ζωής της, ενώ συνεχίζει να συλλέγει μηνιαία διατροφή από τον πρώην σύζυγό της από το 2004. Ο σύζυγός μου και εγώ ποτέ δεν την αποθαρρύναμε, ούτε την εμποδίσαμε από το να φροντίσει τον εαυτό της.

»Ο σύζυγός μου δεν υποσχέθηκε ποτέ στη μητέρα μου τίποτα και θα ήταν πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της και την έλλειψη ενσυναίσθησης» καταλήγει η Βανέσα Μπράιαντ στη δήλωσή της.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ