Φλωρεντία: Ζευγάρι βρέθηκε διαμελισμένο, σε βαλίτσες- Ύποπτος ο γιος

Φλωρεντία: Ζευγάρι βρέθηκε διαμελισμένο, σε βαλίτσες- Ύποπτος ο γιος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένα ζευγάρι βρέθηκε διαμελισμένο, μέσα σε τέσσερις βαλίτσες, σε χωράφι κοντά στη Φλωρεντία και ύποπτος για τη δολοφονία τους είναι ο γιος τους.

Μετά το μακάβριο εύρημα ξεκίνησε έρευνα για τον γιο των δύο Αλβανών. Πρόκειται για καταδικασμένο για εμπορία ναρκωτικών ο οποίος, με τη βοήθεια της Interpol, εντοπίστηκε σε φυλακή στην Ελβετία, όπου κρατείται κατηγορούμενος για διάρρηξη.

Την πρώτη βαλίτσα με τα ανθρώπινα μέλη εντόπισε την προηγούμενη εβδομάδα ένας ντόπιος που φρόντιζε το χωράφι του, κάτω από ανισόπεδο κόμβο κοντά στη φυλακή Σολιτσιάνο έξω από τη Φλωρεντία.

Στη συνέχεια αστυνομικοί εντόπισαν τρεις ακόμη βαλίτσες με τα μέλη ενός άνδρα που είχε μαχαιρωθεί στον λαιμό και μιας γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε. Από τα αποτυπώματα ταυτοποιήθηκε ότι ο άνδρας ήταν ο 62χρονος Σπέτιμ Πάσο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 2 Νοεμβρίου 2015, αφού παρέλαβε τον γιο του, Ταουλάντ, μετά την αποφυλάκισή του.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η διαμελισμένη γυναίκα είναι η μητέρα του Ταουλάντ, η 60χρονη Τεούτα, που πήγε μαζί με τον σύζυγό της να παραλάβουν τον γιο τους. Ο 33χρονος είχε μπει σε κατ' οίκον περιορισμό ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του, αντιμέτωπος με κατηγορίες εμπορίας, αλλά κατάφερε να αποδράσει.

Η κόρη του ζευγαριού, Ντορίνα Πάσο, που ζει στην Τοσκάκη, έδωσε στις αρχές δείγμα DNA, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα των θυμάτων. Όμως δεν πιστεύει ότι ο αδελφός της σκότωσε τους γονείς τους. «Ο αδελφός μου ήταν μόνο ένας μικροέμπορος μαριχουάνας. Ζούσε μαζί μου και και δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι ήταν απειλητικός», δήλωσε στην Corriere della Sera.

Με πληροφορίες από Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ