Αυστραλία: Βρήκαν ένα φίδι ανάμεσα στα δώρα, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αυστραλία: Βρήκαν ένα φίδι ανάμεσα στα δώρα, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο Facebook Twitter
Η Έλα πάντα ήθελε ένα φίδι για κατοικίδιο, η μητέρα της βρήκε ένα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
0

Στην Αυστραλία, κατά τα φαινόμενα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα προσελκύουν τους πιο «παράξενους» επισκέπτες. Μετά την οικογένεια που βρήκε ένα κοάλα πάνω στο δέντρο της, τώρα κάποιοι βρήκαν φίδι κουλουριασμένο ανάμεσα στα δώρα.

Η Φελίσιτι Ρίτσαρντσον- στο Γκλένλουσκ της Τασμανίας- ξύπνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας επειδή γάβγιζαν τα τρία σκυλιά της οικογένειας. Είχαν ανακαλύψει ένα φίδι, το οποίο είχε «φωλιάσει» ανάμεσα στα δώρα, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Υπέθεσε ότι ήταν ποντίκι, κουνελάκι ή σαύρα, οπότε έπεσα στα γόνατα και άρχισα να μετακινώ τα δώρα για να το πιάσω και να το βγάλω έξω, αλλά συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για φίδι», δήλωσε η Ρίτσαρντσον.

Η γυναίκα χρησιμοποίησε ένα κατσαρολάκι, για να κάνει το φίδι να μπει σε ένα πλαστικό δοχείο και το έκλεισε σε αυτό, ενώ στη συνέχεια κάλεσε οργάνωση για ερπετά, προκειμένου να βοηθήσουν.

Πάντως, υπήρξε κάποια που ενθουσιάστηκε με αυτό τον επισκέπτη. Η κόρη της Ρίτσαρντσον, Έλα, που ήθελε πάντα ένα φίδι για κατοικίδιο. «Το ονόμασε Ράιαν και είπε ότι ο Άγιος Βασίλης τελικά το πέτυχε και της άφησε ένα φίδι κάτω από το δέντρο», δήλωσε η γυναίκα.

Αυστραλία: Βρήκαν ένα φίδι ανάμεσα στα δώρα, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο Facebook Twitter

Ο Τζάστιν Νίμπον, που ανταποκρίθηκε στην κλήση της Ρίτσαρντσον, είπε ότι πρόκειται για κάτι σύνηθες αυτή την εποχή, που είναι καλοκαίρι στην Αυστραλία.

«Δεχόμαστε 40-50 κλήσεις την ημέρα συνήθως. Έχει ζέστη και προσπαθούν να την αποφύγουν, να βρουν σκιά, είτε μέσα σε ένα σπίτι, είτε αλλού», εξήγησε μιλώντας στον Guardian. Τα φίδια έχουν την ικανότητα να «στριμωχτούν» στα πιο μικρά κενά, περνώντας κάτω από πόρτες και συνήθως τα ανακαλύπτουν τα κατοικίδια, συμπλήρωσε.

Το είδος φιδιού που τρύπωσε στο σπίτι της Ρίτσαρντσον είναι δηλητηριώδες, αλλά το συγκεκριμένο ήταν σχετικά μικρό.

  

Με πληροφορίες από Guardian

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ