Ρωσίδα στρατιώτης απολύθηκε γιατί συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς

Ρωσίδα στρατιώτης απολύθηκε γιατί συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς Facebook Twitter
0

Η συμμετοχή μιας Ρωσίδας στρατιώτη σε εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς της κόστισε την εργασία τη.

Η 32χρονη Άννα Κράμτσοβα στέφθηκε νικήτρια στον εθνικό διαγωνισμό πέρυσι, ωστόσο λίγο αργότερα απολύθηκε, έπειτα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Το βίντεο που φέρεται να οδήγησε στην απόλυσή της, δείχνει μια μονάδα απολύμανσης από χώρους της Εθνικής Φρουράς, ενώ στο Instagram της έχει πλάνα και φωτογραφίες από διαγωνισμούς fitness.

«Απολύθηκα γιατί έτσι ήθελαν» είπε η 32χρονη στον ραδιοφωνικό σταθμό Govorit Moskva. «Ο λόγος για την απόλυσή μου ήταν ασήμαντος, μαγνητοσκόπηση ενός διοικητικού κτιρίου κατά την απολύμανση με σκοπό να ανεβάσω λίγο το ηθικό». Μόνον ένας «στενός κύκλος ανθρώπων» είδε το βίντεο στην πόλη της Γεκατρενίνμπουργκ.

Η 32χρονη είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι η νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς είχε αποδειχθεί διχαστική, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες «να με ζηλεύουν». «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή τη νίκη» είπε. «Κάποιοι με συνεχάρησαν, κάποιοι έδειξαν φθόνο. Άνδρες συνάδελφοι μου έδωσαν συγχαρητήρια, μου έγραψαν πολλά, κάποιοι προσπάθησαν και να με συναντήσουν από κοντά. Αλλά πολλές γυναίκες στην υπηρεσία σταμάτησαν ακόμη και να με χαιρετούν».

Από την πλευρά της Εθνικής Φρουράς, ένας εκπρόσωπος τόνισε σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται η 32χρονη: «Η συμμόρφωση με τους κανόνες της υπηρεσίας είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό και συνεπάγεται την προσωπική ευθύνη του υπαλλήλου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM