Ουαλία: Γυναίκα φωτογράφιζε έξω από κάστρο που γυρίζουν ριάλιτι και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Ουαλία: Γυναίκα φωτογράφιζε έξω από κάστρο που γυρίζουν ριάλιτι και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα στην Ουαλία χτυπήθηκε από αυτοκίνητό και σκοτώθηκε, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες του κάστρου όπου γυρίζεται το ριάλιτι «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!».

Η Sharn Hughes σκοτώθηκε σε ηλικία 58 ετών το περασμένο Σάββατο στην κεντρική οδό μπροστά από το Κάστρο Gwrych.  «Η περιέργειά της την οδήγησε στο Κάστρο Gwrych. Κάτι που δυστυχώς, είχε σαν αποτέλεσμα τον πρόωρο τραγικό θάνατό της», δήλωσε η οικογένειά της.

Απευθυνόμενη σε άλλους που σκέφτονται ενδεχομένως να επισκεφτούν την τοποθεσία που γυρίζεται το γνωστό ριάλιτι, η οικογένεια της Hughes σύστησε στους πάντες να προσέχουν καθώς μπροστά από το κάστρο περνά ένας πολυσύχναστος, κεντρικός δρόμος ταχείας κυκλοφορίας.

«Η Sharn ήταν τόσο ανιδιοτελής και χαρούμενη, είχε πολύ θετική στάση απέναντι στη ζωή» ανέφεραν συντετριμμένοι οι γονείς της.

Η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας αναζητάς αυτόπτες μάρτυρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκεται ένα μπλε αυτοκίνητο αλλά προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός. 

Με πληροφορίες από independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ