Βερολίνο: Κρατείται άνδρας ύποπτος για κανιβαλισμό - Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε πάρκο

Βερολίνο: Κρατείται άνδρας ύποπτος για κανιβαλισμό - Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε πάρκο Facebook Twitter
Βερολίνο: Κρατείται άνδρας ύποπτος για κανιβαλισμό - Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε πάρκο (unsplash)
0

Η αστυνομία της Γερμανίας έχει θέσει υπό κράτηση έναν άνδρα ως ύποπτο για δολοφονία και κανιβαλισμό, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων οστών σε πάρκο στο Βερολίνο.

Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι τα οστά ανήκουν σε 44χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε πριν από δύο μήνες.

Τα ειδικά σκυλιά οδήγησαν την αστυνομία στο διαμέρισμα του υπόπτου στο Βερολίνο, όπως ανέφεραν τα Γερμανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 41χρονο καθηγητή μαθηματικών.

Τα οστά ωστόσο, είχαν εντοπίσει περαστικοί στο πάρκο Buch στις 8 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην εφημερίδα BZ στο Βερολίνο, ένας αστυνομικός είπε ότι ένα οστό δεν είχε διόλου σάρκα πάνω του και υπήρχαν και άλλες ενδείξεις «που μας κάνουν να υποπτευόμαστε έντονα ότι ο Stefan T ήταν θύμα κανιβαλισμού» πρόσθεσε.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία, ο οποίος κατονομάζεται ως Stefan R, φέρεται να είχε επισκεφτεί «σχετικά διαδικτυακά site συνομιλίας» με σεξουαλικό περιεχόμενο, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων DPA της Γερμανίας.

Είναι σύνηθες σύμφωνα με τους γερμανικούς νόμους περί απορρήτου να μην αποκαλύπτονται τα επώνυμα στις αστυνομικές έρευνες.

Ο Stefan T, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, έφυγε από το διαμέρισμά του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 5ης Σεπτεμβρίου, και αργότερα οι συγκάτοικοί του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης συγκρίνουν την υπόθεση με αυτή του Armin Meiwes, ενός Γερμανού κανίβαλου που φυλακίστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2006.

Τότε, διαπιστώθηκε ότι είχε συναντήσει το θύμα του σε ένα αντίστοιχο site για συνομιλίες για άτομα που ενδιαφέρονται για κανιβαλισμό.

Απαθανάτισε δε τη δολοφονία σε βίντεο. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο ο 44χρονος Meiwes, αποκάλυψε πως  είχε σκοτώσει τον 43χρονο άνδρα για σεξουαλική ευχαρίστηση.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM