ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μπάιντεν: Μείνετε στις ουρές για να ψηφίσετε

Μπάιντεν: Μείνετε στις ουρές για να ψηφίσετε Facebook Twitter
EPA
0

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν προτρέπει μέσω Twitter τους υποστηρικτές του να παραμείνουν στις ουρές των εκλογικών κέντρων και να ψηφίσουν.

«Καθώς οι κάλπες αρχίζουν να κλείνουν σε ορισμένα μέρη της χώρας, παραμείνετε στην ουρά. Αν είστε ήδη στην ουρά στο εκλογικό σας κέντρο, πριν κλείσουν οι κάλπες, μπορείτε να ψηφίσετε», τόνισε ο Μπάιντεν που επανήλθε και με δεύτερη ανάρτησή του.


Οι Αμερικανοί ψηφίζουν απόψε για 538 μεγάλους εκλέκτορες, οι οποίοι με τη σειρά τους εκλέγουν τον πρόεδρο. Για να κερδίσει ένας υποψήφιος θα πρέπει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή 270 μεγάλους εκλέκτορες. 

Σε κάθε πολιτεία, ο αριθμός των μεγάλων εκλεκτόρων υπολογίζεται από το άθροισμα των βουλευτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων (αναλογικά με τον πληθυσμό της πολιτείας) και τον αριθμό των γερουσιαστών (δύο για κάθε πολιτεία).

«Μείνετε στην γραμμή, φιλαράκια»

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ