Σεισμός

Ρωσία: Ο «βασιλιάς των λουκάνικων» δολοφονήθηκε με βαλλίστρα στη σάουνα του εξοχικού του

Ρωσία: Ο «βασιλιάς των λουκάνικων» δολοφονήθηκε με βαλλίστρα στη σάουνα του εξοχικού του Facebook Twitter
0

Μασκοφόροι εισέβαλαν τις πρωινές ώρες σήμερα στο εξοχικό Ρώσου μεγιστάνα στα περίχωρα της Μόσχας, που είναι γνωστός ως «βασιλιάς των λουκάνικων», έδεσαν τον ίδιο και την σύζυγό του και αφού του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι του τον σκότωσαν με βαλλίστρα.


Η σύζυγός του κατάφερε να απελευθερωθεί και να διαφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία, όταν όμως οι αξιωματικοί της αστυνομίας έφθασαν στο σπίτι, ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός, όπως ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας, οι αρμοδιότητες της οποίες είναι παρόμοιες με του αμερικανικού FBI.

Ρωσία: Ο «βασιλιάς των λουκάνικων» δολοφονήθηκε με βαλλίστρα στη σάουνα του εξοχικού του Facebook Twitter


Η Ανακριτική Επιτροπή δεν αναφέρει το όνομα του Ρώσου μεγιστάνα στην ανακοίνωση της, αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο REN TV και άλλα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, ιδιοκτήτη των αλλαντοβιομηχανιών «Λουκάνικα Οζιόρσκι» και «Αυτοκρατορία του Κρέατος». Ο Μαρουγκόφ ήταν επίσης ιδιοκτήτης των εταιρειών «Stroi-proekt» και «CK-Teploset».

Φρικαλέες και σουρεαλιστικές δολοφονίες ήταν οι πρώτες ειδήσεις στη δεκαετία του 1990 μετά το χάος που προκάλεσε η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά έγιναν πιο σπάνιες από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο τέλος του περασμένου αιώνα.

Η Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι οι μασκοφόροι κακοποιοί που εισέβαλλαν στην κατοικία του του ζήτησαν μετρητά που είχε σπίτι του ο Μαρουγκόφ και εν συνεχεία αφού διέπραξαν τη δολοφονία διέφυγαν με αυτοκίνητο. Οι άνδρες της Ανακριτικής Επιτροπής βρήκαν το φονικό όπλο, μια βαλλίστρα και εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, σ' ένα χωριό στα περίχωρα της πόλης Ίστρα, μιας πόλης που βρίσκεται δυτικά της Μόσχας, όπου οι εύποροι Ρώσοι έχουν τα εξοχικά τους, τις γνωστές ντάτσες στις οποίες περνούν τα Σαββατοκύριακα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ