Ιλινόι: Γέννησε ενώ έδινε εξετάσεις για τον δικηγορικό σύλλογο

Ιλινόι: Γέννησε ενώ έδινε εξετάσεις για τον δικηγορικό σύλλογο Facebook Twitter
Φωτογραφία: Μπραϊάνα Χιλ
0

Μία γυναίκα στο Ιλινόι γέννησε κατά τη διάρκεια των εξετάσεών της για τον δικηγορικό σύλλογο. 

Η Μπραϊάνα Χιλ, που αποφοίτησε πρόσφατα από πανεπιστήμιο του Σικάγου, γνώριζε ως θα ήταν έγκυος κατά την εξέτασή της, η οποία ωστόσο καθυστέρησε περισσότερο από όσο περίμενε λόγω του κορωνοϊού. «Νόμιζα πως η εγκυμοσύνη μου θα ήταν στην 28η εβδομάδα της κατά την εξέταση» δήλωσε στο CNN. «Ωστόσο, λόγω της πανδημίας, η εξέταση μετατέθηκε για τον Οκτώβριο όπου και η κύηση θα ήταν στην 38η εβδομάδα. Αστειευόμουν και έλεγα πως θα εξεταστώ από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Πήρα το μάθημά μου!», πρόσθεσε η Χιλ. 

Η εξέταση από απόσταση αποτελείται από τέσσερα μέρη τα οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα σε δύο ημέρες. Σύμφωνα με τη Χιλ, οι εξεταζόμενοι επιτηρούνται ώστε να μην μπορούν να εξαπατήσουν. «Ένιωσα κάτι το πρώτο μισάωρο και σκέφτηκα "ελπίζω πως τα νερά δεν θα σπάσουν τώρα". Αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω και έτσι τελείωσα το πρώτο μέρος. Την ώρα που σηκώθηκα ήξερα πως πλέον τα νερά είχαν σπάσει».

Ακόμη και η διαπίστωση πως θα γεννούσε δεν την εμπόδισε από το να επιτύχει τον στόχο της. 

«Έκανα διάλειμμα, καθαρίστηκα, τηλεφώνησα στον σύζυγό μου, στη μαία και στη μητέρα μου, έκλαψα γιατί είχε πανικοβληθεί λίγο και μετά έκατσα και έκανα το δεύτερο μέρος του τεστ γιατί η μαία μού είπε πως είχα χρόνο στη διάθεσή μου μέχρι να χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο». Η Χιλ ανέφερε πως πήγε στο νοσοκομείο στις 17:30 και γέννησε λίγο πριν τις 22:00.

Μετά τη γέννα, σύμφωνα με όσα δήλωσε, τόσο ο σύζυγός της όσο και το προσωπικό του νοσοκομείου την ενθάρρυναν να εξεταστεί και στα υπόλοιπα μέρη. «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή στο μυαλό μου». 

Έτσι την επόμενη ημέρα το προσωπικό του νοσοκομείο άνοιξε για τη γυναίκα ένα κλειστό δωμάτιο και τοποθέτησε το ταμπελάκι «Μην ενοχλείτε» στην πόρτα. Η Χιλ πραγματοποίησε τη συνέχεια της εξέτασης εκεί και φρόντιζε το νεογέννητο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Η ίδια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους την βοήθησαν. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε οι μαίες και οι νοσοκόμες την υποστήριξαν όχι μόνο στο να γίνει μητέρα αλλά και δικηγόρος. 

«Ο σύζυγός μου και η παρέα μου από τη νομική με ενθάρρυναν τόσο που κατάφερα να ολοκληρώσω την εξέταση ακόμα και αν οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Και η οικογένειά μου, ειδικά η αδερφή μου μού υπενθύμιζε ότι μπορούσα να τα καταφέρω ακόμη και όταν δεν ήμουν τόσο σίγουρη για εμένα».

Η Χιλ περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και έχει ήδη πρόταση για δουλειά. 

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ