Τέλος οι γάμοι στην Γεωργία λόγω κορωνοϊού

Τέλος οι γάμοι στην Γεωργία λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Τέλος οι γάμοι στην Γεωργία λόγω κορωνοϊού
0

Σε απαγόρευση των γάμων και άλλων δημόσιων τελετών από τις 10 Σεπτεμβρίου προχώρησε η κυβέρνηση της Γεωργίας.

Παράλληλα, αναστέλλει το άνοιγμα των θεάτρων και των κινηματογράφων προκειμένου να ανακόψει την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού καθώς αυξήθηκε ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Η Γεωργία ανακοίνωσε σήμερα 44 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ανεβάζοντας το σύνολό τους σε 1.773. Η χώρα των 3,7 εκατ. κατοίκων έχει ανακοινώσει 19 θανάτους, πολύ λιγότερους σε σχέση με άλλες χώρες στην περιοχή του νότιου Καυκάσου.

Ωστόσο καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε, η Γεωργία απαγόρευσε τους γάμους, τα πάρτι, τις εκδηλώσεις για γενέθλια και κηδείες, τόσο σε κλειστούς όσο και ανοικτούς χώρους, όπως ανακοίνωσε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων η Νάτια Μετζβρισβίλι, υψηλόβαθμη κυβερνητική αξιωματούχος.

Η ίδια δήλωσε ότι η σχεδιαζόμενη επαναλειτουργία θεάτρων, κινηματογράφων και κέντρων διασκέδασης αναβλήθηκε για ένα μήνα έως την 1η Νοεμβρίου.

«Παροτρύνουμε τους πολίτες να τηρούν τους κανόνες όσο το δυνατόν περισσότερο, να επιδεικνύουν υψηλή ευθύνη, να φορούν μάσκες και να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις», δήλωσε η Μετζβρισβίλι.

Η Γεωργία προχώρησε σε άρση των περισσότερων περιορισμών που είχε επιβάλει για τον περιορισμό της COVID-19, ανοίγοντας και πάλι καταστήματα, εστιατόρια και καφέ ενώ τον Ιούνιο άρχισαν και πάλι τα δρομολόγια των δημόσιων συγκοινωνιών.

Με πληροφορείς του Reuters/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM