Μπερλουσκόνι για κορωνοϊό: Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, είναι πραγματική κόλαση

Μπερλουσκόνι για κορωνοϊό: Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, είναι πραγματική κόλαση Facebook Twitter
EPA
0

«Πραγματική κόλαση» χαρακτήρισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον κορωνοϊό, σε μήνυμά του από το νοσοκομείο του Μιλάνου, στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και πέντε ημέρες.

«Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, που είναι πραγματική κόλαση, είναι τρομερά άσχημη. Από τις χιλιάδες ασθενών που εξετάσθηκαν στο Σαν Ραφαέλε, είμαι ο πέμπτος σε ό,τι αφορά το ιικό φορτίο. Έβαλα τα δυνατά μου και ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να γίνω καλά», είπε ο 84χρονος, μιλώντας σε γερουσιαστές του κόμματός του, Forza Italia.

Ο Μπερλουσκόνι τους δήλωσε ότι θέλει να πάρει μέρος στην τελευταία εβδομάδα της εκστρατείας για τις περιφερειακές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, επειδή φοβάται τη αποχή και διότι «πρέπει να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση ανίκανων».

Έκλεισε το μήνυμά του με μια αναφορά στον Πλάτωνα, λέγοντας «η ψήφος αποτελεί ηθική υποχρέωση, όπως είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος στους Αθηναίους, διότι σε όποιον επιλέγει την αποχή, του αξίζει μια κυβέρνηση ανίκανων».

Εκτός από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θετικά στον κορωνοϊό ήταν και τα τεστ τριών εκ των παιδιών του. Μετά την 36χρονη Μπάρμπαρα και τον 31χρονο Λουίτζι, θετική στον ιό βρέθηκε και η 54χρονη Μαρίνα Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με το Ansa.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM