Ινδία: Γύρισε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα του Γάγγη - Για να προωθήσει την επιχείρηση της

Ινδία: Γύρισε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα του Γάγγη - Για να προωθήσει την επιχείρηση της Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα συνελήφθη μετά τη δημιουργία ενός βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε γυμνή, πάνω σε μία ιερή γέφυρα στο Ρίσικες, μία πόλη που βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στη βόρεια Ινδία

Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στη γέφυρα Lakshman Jhula, αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα, αν κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και τρία έτη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το AFP. Η κρεμαστή γέφυρα πάνω από τον ποταμό Γάγγη θεωρείται ιερός χώρος και αποτελεί δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες. Η γυναίκα, με καταγωγή από τη Γαλλία, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και ανέφερε στην αστυνομία ότι γύρισε το βίντεο για να προωθήσει την επιχείρηση κοσμημάτων της. 

«Ίσως στη Γαλλία αυτά τα πράγματα να μην θεωρούνται απαράδεκτα. Αλλά το Ρίσικες είναι ιερός τόπος και το Lakshman Jhula είναι το σημείο όπου οι [Ινδουιστές θεοί] Ραμ, ο αδελφός του Λάκμαν και η σύζυγός του Σίτα διέσχισαν τον Γάγγη», υποστήριξε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα, με δηλώσεις του στο AFP. Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθη την Πέμπτη αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία για τα βίντεο.

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, παραδέχθηκε ότι γύρισε το γυμνό βίντεο, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι παράνομο στην Ινδία. Υποστήριξε ότι το βίντεο και η φωτογράφηση προορίζονταν για την προώθηση της επιχείρησής της με κοσμήματα», ανέφερε ένας άλλος αξιωματούχος της αστυνομίας στην ινδική εφημερίδα Hindustan Times.

Η υπόθεση μπορεί να χρειαστεί μήνες για να εκδικαστεί. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ