Γερμανός γυμνιστής κυνηγά αγριογούρουνο που του έκλεψε το λάπτοπ [NSFW]

Γερμανός γυμνιστής κυνηγά αγριογούρουνο που του έκλεψε το λάπτοπ [NSFW] Facebook Twitter
0

Ένα βήμα (ακόμη) πιο κοντά στη φύση ήρθε ένα Γερμανός γυμνιστής που βρέθηκε να κυνηγά ένα αγριογούρουνο, όταν εκείνο τού άρπαξε το λάπτοπ.

Η φωτογράφος, που απαθανάτισε το στιγμιότυπο, είπε πως ο άγνωστος άντρας χάρηκε με τις φωτογραφίες και δέχθηκε πρόθυμα να κοινοποιηθούν, παρόλο που τον δείχνουν ολόγυμνο να τρέχει πίσω από το θηλυκό αγριογούρουνο και τα δυο μικρά της.

«Η φύση αντεπιτίθεται», έγραψε η Adele Landauer, personal coach, στο Facebook. «Του έδειξα τις φωτογραφίες, γέλασε με την καρδιά του και μου έδωσε την άδεια να τις δημοσιοποιήσω». 


Ο άντρας έκανε ηλιοθεραπεία γυμνός στο Teufelssee του δυτικού Βερολίνου, μια δημοφιλής και απολύτως νόμιμη πρακτική στη γερμανική πρωτεύουσα, γνωστή ως FKK ή Freikörperkultur (κουλτούρα του ελεύθερου σώματος).

Το αγριογούρουνο, που εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά, φαίνεται πως είχε εντοπίσει μια πίτσα, την οποία έτρωγαν άλλοι επισκέπτες. Άρπαξε μια κίτρινη τσάντα που περιείχε το λάπτοπ του άντρα, ενδεχομένως πιστεύοντας πως μέσα έχει τροφή, με αποτέλεσμα εκείνος να αρχίσει να το κυνηγά στην ύπαιθρο.

«Επειδή η τσάντα περιείχε το λάπτοπ του, τα έδωσε όλα, παρόλο που ήταν ολόγυμνος», εξήγησε η Landauer.

Την πορεία του ζώου ανέκοψε ένα χαρτόκουτο που βρέθηκε στο δρόμο του. Ο άντρας χτύπησε παλαμάκια με τα χέρια του και το έδαφος με ένα ξύλο, αναγκάζοντας τελικά το αγριογούρουνο να αφήσει το λάπτοπ.

«Όταν επέστρεψε από το δάσος, όλοι τον χειροκροτούσαν», σχολίασε ένας άλλος μάρτυρας.

Γερμανός γυμνιστής κυνηγά αγριογούρουνο που του έκλεψε το λάπτοπ [NSFW] Facebook Twitter

Ο Derek Ehlert, συνήγορος του πολίτη στο Βερολίνο και αρμόδιος για θέματα άγριων ζώων, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως τέτοιου είδους περιστατικά είναι πλέον ιδιαιτέρως συνηθισμένα, και πως αλεπούδες έχουν επίσης γίνει τακτικοί επισκέπτες σε πάρκα της πόλης.

«Καλούμε τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται σε τέτοια περίπτωση. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό- τα ζώα είναι αρκετά συνηθισμένα στους ανθρώπους», σημείωσε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM